ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2020-21

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας για πέμπτη συνεχή χρονιά

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2020-21
OUSTAMPASIDI VALENTINA

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠανακοίνωσαν, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, τη συνέχιση της χορηγικής τουςσυνεργασίας. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑκαι το λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχημένεςχρονιές, ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται κι εφέτος στο πλευρό του Παναθηναϊκού. Ησυνεργασία του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδαμε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μιας από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη, θα εμπλουτιστεί για μια ακόμα χρονιά, μεδράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι και τηνκοινωνική προσφορά.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ,κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Γιαπέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον Μέγα Χορηγό του μπασκετικούΠαναθηναϊκού. Η εξαιρετική συνεργασία μας αντικατοπτρίζεται, άλλωστε, στηνονοματοδοσία της ομάδας, που λέγεται ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τρίτη συνεχήσεζόν. Στον ΟΠΑΠ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι παίκτες και τα μέλη τηςομάδας αγκαλιάζουν όλες τις κοινωνικές δράσειςτου ΟΠΑΠ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερωνπαιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας, στο πλαίσιο της οποίας παραδώσαμε μιαμονάδα λοιμωδών νοσημάτων, που έχει αποτελέσει ασπίδα για τα παιδιά απέναντιστον κορωνοϊό. Εύχομαι υγεία καιεπιτυχίες στην ομάδα, τον νέο προπονητήΓιώργο Βόβορα, και τη διοίκηση, τον ΤάκηΤριαντόπουλο, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη».

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας καιΧορηγιών του ΟΠΑΠ κ. Γιάννης Ρόκκαςδήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με μία ομάδα τουμεγέθους και της ιστορίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Από την πλευρά μας,στεκόμαστε δίπλα στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με τη συμμετοχή του ΦραγκίσκουΑλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη, δύο εκ των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων τουΠαναθηναϊκού και του ελληνικού αθλητισμού. Με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μαςενώνουν κοινές αξίες και ο στόχος να πρωταγωνιστούμε ο καθένας στον τομέα του.Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στον σύλλογο, στις διοργανώσεις σε Ελλάδα καιΕυρώπη. Προσδοκούμε ότι θα προσφέρουμε από κοινού μοναδικές εμπειρίες στουςφιλάθλους της ομάδας».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος υπογράμμισε:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμα μία σεζόν έχουμε τον ΟΠΑΠ στο πλευρόμας, σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας. Σε αυτή τηνπερίοδο, ο ΟΠΑΠ στάθηκε, από την πρώτη στιγμή, δίπλα στην κοινωνία, ενισχύονταςτο δημόσιο σύστημα υγείας. Την ίδια ενεργή στήριξη παρέχει και στην ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΟΠΑΠ, ώστε μαζί να παλέψουμε και να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις δύσκολεςκαταστάσεις που όλοι βιώνουμε».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΟΠΑΠ, κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης επισήμανε:«Ο ΟΠΑΠ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον επαγγελματικό αθλητισμό, ενισχύονταςσωματεία που έχουν τεράστια δυναμική. Επιπλέον, από το 2014 υλοποιεί τοπρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά έως 12ετών και προωθεί μία καινοτόμο φιλοσοφία για τον ελληνικό αθλητισμό,αποτελώντας επένδυση στο μέλλον των παιδιών».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΟΠΑΠ, κ. Δημήτρης Διαμαντίδηςδήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την πολύ όμορφη συνεργασία πουέχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΟΠΑΠ είναι σύμμαχός μας και στέκεται δίπλα μας, σεμία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Παράλληλα, οι πρωτοβουλίες εταιρικήςυπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώςόλοι πρέπει να στηρίζουν την κοινωνία και τον αθλητισμό».

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κ. Γιώργος Βόβορας σημείωσε: «Η διακοπήτης περσινής αγωνιστικής περιόδου μας κράτησε για πολλούς μήνες μακριά από αυτόπου αγαπάμε και μας έκανε να εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο την αξία του αθλητισμού. Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την άκρωςεπιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Εύχομαι και ελπίζω πως θα συνδυαστεί μεεπιτυχίες και τίτλους και αυτή τη σεζόν».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κ. Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: «Είμαστεπολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, μίασυνεργασία που βοηθάει έμπρακτα την προσπάθεια του συλλόγου να πετύχει τουςστόχους του και να προσφέρει χαρές στους φιλάθλους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK