Όπως με Ολυμπιακό

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή του φιλικού αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, παρά την ήττα, θέλουν να κάνουν στον Πανελλήνιο προκειμένου απέναντι στον Άρη να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Όπως με Ολυμπιακό

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή του φιλικού αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, διορθώντας βέβαια ορισμένα λάθη,θέλουν να κάνουν στον Πανελλήνιο προκειμένου απέναντι στον Άρη να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αλλά ο Κώστας Πετρόπουλος γνωρίζει πως οι παίκτες του πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη συγκέντρωση και σταθερότητα στην απόδοσή τους για να φύγουν αυτοί με το ροζ φύλλο από το κλειστό της Κυψέλης.

Φοβάται μεν πως το άγχος για διάκριση μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή των παικτών σ' ένα κρίσιμοεπίσημο παιχνίδι, όπως αυτό της Κυριακής, όμως ευελπιστεί πως θα βρουν τον τρόπο να αποκλείσουν τους "κίτρινους". " Για μας ο αγώνας έχει μια ειδική σημασία, καθώς είναι εμφανές ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές και αυτό αγχώνει τους παίκτες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε καταρχήν την πίεση αυτή και τον… δικό μας εαυτό και στη συνέχεια να δούμε τον αντίπαλο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK