Ωρα για σκληρές αποφάσεις

Η νέα…βαριά εμφάνιση του Κόρεϊ Μπρούερ και οι δηλώσεις του για χαλαρότητα συνολική, ίσως να δείχνουν κάτι από το μέλλον του Άρη. Η ήττα από τον Πανελλήνιο έφερε πάλι στην επιφάνεια το πρόβλημα με τον Αμερικανό που βεβαίως είναι ικανός παίκτης αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί πλέι μέικερ.

Ωρα για σκληρές αποφάσεις
Η νέα…βαριά εμφάνιση του Κόρεϊ Μπρούερ και οι δηλώσεις του για χαλαρότητα συνολική, ίσως να δείχνουν κάτι από το μέλλον του Άρη. Η ήττα από τον Πανελλήνιο έφερε πάλι στην επιφάνεια το πρόβλημα με τον Αμερικανό που βεβαίως είναι ικανός παίκτης αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί πλέι μέικερ. Μέχρι τώρα η παρουσία του Πάντιους βελτίωνε την εικόνα του συγκεκριμένου παίκτη. Το δράμα της οικογένειας του νεαρού γκαρντ, έδειξε παράλληλα και πόσο καλό ήταν το κλίμα στον Άρη. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου εκτός από την σωματική τους κόπωση από το ταξίδι στην Λεττονία, εμφανίστηκαν και ψυχολογικά τσακισμένοι από την ατυχία που κτύπησε τον Πάντιους με τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του.

Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του αθλητή οπότε το μυαλό δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στις συνθήκες ενός δύσκολου αγώνα. Η διοίκηση και ο προπονητής οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά. Κανείς δεν πιέζει τον Νικολάι Πάντιους να επιστρέψει αφού πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Όμως υπάρχει και μία ομάδα. Οι βελτιωτικές κινήσεις θα ξεκινήσουν μόνο αν ξεκαθαριστεί το τοπίο για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη κατά προτίμηση Έλληνα. Το αν αυτός θα αγωνίζεται μόνο στο Uleb cup έχει μεγάλη σημασία για την προσπάθεια κατάκτησης μίας θέσης για την Ευρωλίγκα. Το όνομα του Διαμαντόπουλου και του Κόμματου ακούγεται πολύ διακριτικά καθώς η κείμενη πρακτική απαγορεύει την επιστροφή Έλληνα παίκτη αν αυτός έχει αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα. Αποθέωση της παράνοιας, αλλά πάντα υπάρχει ο τρίτος δρόμος δια της δικαστικής οδού.

Μέχρι να υπάρξει κάτι βέβαιο, ο Μπρούερ θα παραμένει αλλά θα γνωρίζει ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση όσο δεν έρχονται οι νίκες και όσο δεν παίζει ως πλέι μέικερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK