ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο ΝΒΑ αν...

ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο ΝΒΑ αν...
Μία πολύ καλή ευκαιρία δίνεται στην Ελλάδα να δει ομάδα στο ΝΒΑ. Επιτέλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός (την ΑΕΚ λογικό είναι να την βγάζουμε απ έξω) να φτάσουν στον τελικό της Ευρωλίγκα ή, ακόμη καλύτερα, να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Εύκολο δεν ακούγεται;

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε την Τετάρτη την επισημοποίηση τριπλής συνεργασίας με την Ευρωλίγκα και την εταιρία που προωθεί στην αγορά τα γνωστά ηλεκτρονικά παιχνίδια για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η ονομασία του τουρνουά, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2006, είναι "NBA live Europe" και θα σημάνει την επιστροφή του μαγικού κόσμου του μπάσκετ στην γηραιά ήπειρο.

Το πλάνο έχει ως εξής: Καταρχάς τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ θα ταξιδέψουν σε τέσσερις χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία ή Ρωσία) και θα παίξουν με τις τοπικές ομάδες ενώ θα προπονηθούν για δύο ημέρες με ανοικτές πόρτες για να υπογράψουν αυτόγραφα στον κόσμο.

Το ελληνικό ενδιαφέρον έρχεται στο τέλος. Σε μία πέμπτη χώρα οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό της ευρωλίγκα θα κοντραριστούν με δύο από το ΝΒΑ με σκοπό να βγει ο, σχεδόν, πρωταθλητής του κόσμου. Είναι το καλύτερο τουρνουά μετά την κατάργηση του McDonalds Open.

Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα έχει μείνει πάλι πίσω και μόνο αν καταφέρει να ένας σύλλογός μας να κατακτήσει την Ευρωλίγκα υπάρχει πιθανότητα να δούμε επιτέλους ΝΒΑ στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK