OΣΦΠ: Κωδικός ...Αλμπα

OΣΦΠ: Κωδικός ...Αλμπα
To κρισιμότερο του παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα παίζει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη αντιμετωπίζοντας στο Βερολίνο την Αλμπα. Οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη θα εξασφαλίσουν και τυπικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, ενώ σε περίπτωση ήττας θα προσεύχονται να χάσει η Σλασκ από την Μπενετόν στην Πολωνία για να είναι και πάλι στους καλύτερους "16".

Πάντως σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θέλει να προσφέρει οποιαδήποτε ευκαιρία στους Πολωνούς να προκριθούν. Αυτό εξέφρασε και μέσω των δηλώσεων του ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντράγκαν Σάκοτα. " Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να προκριθούμε στους "16", άρα φιλοδοξία μας είναι να νικήσουμε στην Αλμπα. Θα έλεγα ότι πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Σλασκ με την Μπενετόν. Εμείς θα παλέψουμε μόνο για την νίκη κόντρα στην Αλμπα και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι για την τελευταία μάχη".

Όμως ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να επιστήσει και την προσοχή των παικτών του, καθώς η Αλμπα δείχνουν σημεία ανάκαμψης. " Είναι σε καλή φόρμα τελευταία. Όλοι οι τραυματίες επέστρεψαν και η νίκη κόντρα στην Εφές Πίλσεν έδειξε τη μεγάλη βελτίωσή της. Όπως επίσης μας αντιμετωπίζουν στην έδρα τους λογικά και θα θέλουν να τελειώσουν την Ευρωλίγκα με νίκη".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του μεγάλου πρωταγωνιστή των τελευταίων αγώνων, Παναγιώτη Λιαδέλη. " Πριν το ματς με την Βιλερμπάν είχαμε πει ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες για να πετύχουμε την πρόκριση στους "16". Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα με αντίπαλο την Αλμπα. Πάντως για να τα καταφέρουμε πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και κυρίων να παίξουμε σαν ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK