OΣΦΠ:Να σηκώσουν κεφάλι

OΣΦΠ:Να σηκώσουν κεφάλι
Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να κλάψει στον Ολυμπιακό μετά την τελευταία τραγική εμφάνιση με τον Πανιώνιο όπου οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με 21 πόντους διαφορά.

Σίγουρα τα προβλήματα του Μπάγκαριτς και του Βολκοβίσκι έχουν ξεγυμνώσει την ρακέτα του Ολυμπιακου. Αυτό που προβληματίζει πάντως είναι η εικόνα που δείχνει η ομάδα και κυρίως η ελλειψη μαχητικότητας. Ο κίνδυνος να μείνει η ομάδα εκτός 8αδας είναι πολύ ορατός και αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κύριως αντίπαλός του ο Μακεδονικός τον έχει στην έδρα του και τον έχει κερδίσει στον Κορυδαλλό, η ομάδα του Σάκοτα θα πρέπει να χύσει πολύ ιδρώτα για να αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή.

Ο μήνας Φεβρουάριος είναι πολύ σημαντικός τόσο για την Ελλάδα όσο για την Ευρώπη κυρίως που θα γίνουν και τα τρία παιχνίδια που απομένουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπενετόν. Αν η ομάδα δείξει το πρόσωπο που έδειξε στη Νέα Σμύρνη, η συντριβή είναι προ των πυλών.

Η κατάσταση σίγουρα όμως θα είναι διαφορετική. Με το γήπεδο του Κορυδαλλού να είναι κατάμεστο και τον Μπάγκαριτς να είναι πανέτοιμος τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ως την Πέμπτη για να δούμε αν οι παίκτες του Σάκοτα έχουν τα ψυχικά αποθέματα να ανακάμψουν και να νικήσουν την Μπένετον του Ετορε Μεσίνα και του Μόρις Εβανς σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που η νίκη θα του δώσει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση.

Οπως και να χει το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην ομάδα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει συγκεντρώσει την μήνη των οπαδών κυρίως του Ολυμπιακού, αφού δεν έχουν δει καμία βελτίωση στην ομάδα από τότε που έχει αναλάβει την ομάδα. Σίγουρα στην Ευρωλίγκα έχει βάλει το νερό στο αυλάκι, αλλά στο πρωτάθλημα η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ. Με τα παραπάνω θέλουμε να πούμε ότι αν μέσα στις επόμενες μέρες μάθουμε για απομάκρυνση του Σάκοτα από τον Ολυμπιακό, η έκπληξή μας δεν θα είναι πολύ μεγάλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK