Όταν οι άλλοι βοηθούν τον Αντετοκούνμπο, όλα είναι καλύτερα για τους Μπακς...

Η τριπλή απειλή των Μπακς έκανε τη δουλειά της. Ο Giannis είχε ενεργούς τους σωματοφύλακές τους και οι Χόρνετς λύγισαν στο Μιλγουόκι. Τα κατορθώματα του Αντετοκούνμπο σε video.

Όταν οι άλλοι βοηθούν τον Αντετοκούνμπο, όλα είναι καλύτερα για τους Μπακς...
Αντετοκούμπο AP PHOTO/TOM LYNN

Το πρώτο όνομα έχει ανάγκη από το supporting cast. Ό,τι ισχύει σ' έναν θίασο, ισχύει και σε μια ομάδα μπάσκετ. Πόσο μάλλον στους Μιλγουόκι Μπακς που παλεύουν να παίζουν ένας (Αντετοκούνμπο) για όλους (τους άλλους) και όλοι (οι άλλοι) για έναν (Αντετοκούνμπο).

Στο 109-104 επί των Χόρνετς δεν θ' αρκούσαν οι 26 πόντοι (9/20 εντός πεδιάς), τα 7 ριμπάουντ και οι 5 ασίστ του "Greek Freak" για το 109-104. Αν δεν ήταν οι Κρις Μίντλετον, Έρικ Μπλέντσο και Μάλκολμ Μπρόνγκτον να τον υποστηρίξουν, η ανατροπή στα τελευταία 2'24'' με σερί 9-0 και η 17η εφετινή νίκη των Μπακς (ρεκόρ 17-13) δεν θα είχαν επιτευχθεί.

Η ομάδα του Τζέισον Κιντ ευνοήθηκε από τις συγκυρίες, αφού τραυματίστηκαν στην αρχή ο Ντουάιτ Χάουαρντ και λίγο πριν από το φινάλε ο Κέμπα Γουόκερ των 32 πόντων! Παρόλα αυτά φρόντισαν κι αυτοί να τις εκμεταλλευτούν, λειτουργώντας με σύνεση και ψυχραιμία όταν βρέθηκαν στο -4 (104-100) σ' ένα ματς που δεν ήλεγξαν σε κανένα σημείο του, χάνοντας ακόμη και 73-61 στα μισά της τρίτης περιόδου.

Ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για τον κόουτς των "ελαφιών" την ημέρα που ανακοινώθηκε πως είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Hall of Fame του 2018. Δεν πήγε έτσι χαμένη και η μεγάλη νίκη επί των Καβαλίερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK