Όταν... ραγίσει το τζάμι

Ένα βότσαλο πετάς και θρυμματίζονται δύο τζάμια. Ένα αποτσίγαρο παίρνει ο αέρας από τα χέρια σου και πριν προλάβεις να το μαζέψεις, έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός ολόκληρο λεωφορείο. Ψευτοπράγματα. Ευτυχώς δεν νίκησαν οι μπασκετικοί αντεξουσιαστές και ξεκινούν οι τελικοί. Σχόλιο: Τάσος Μαγουλάς. Ο πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου θα αρχίσει στις 19:00 και θα υπάρχει live ενημέρωση από το Contra.gr.

Όταν... ραγίσει το τζάμι
INTIME SPORTS

Σου μιλάνε μετά για την βιομηχανική παραγωγή σε Ιαπωνία και Γερμανία. Αποδείχθηκε μέσα σε λίγες ημέρες ότι πρόκειται για μία μεγάλη φενάκη. Ένα βότσαλο πετάς και θρυμματίζονται δύο τζάμια. Ένα αποτσίγαρο παίρνει ο αέρας από τα χέρια σου και πριν προλάβεις να το μαζέψεις, έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός ολόκληρο λεωφορείο. Ψευτοπράγματα. Ευτυχώς δεν νίκησαν οι μπασκετικοί αντεξουσιαστές και ξεκινούν οι τελικοί.

Οι 13.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα φρουρούνται από 7.000 αστυνομικούς. Οποία τιμή. Η ελληνική αστυνομία κοντά στον πολίτη προασπίζοντας τις πραγματικές του ανάγκες. Θρίαμβος του αθλητικού πολιτισμού αλλά κυρίως, όπως φώναζαν και στην άμυνα της Μαδρίτης κατά τον ισπανικό εμφύλιο: no pasaran.

Βεβαίως όπως συνέβη και τότε ...pasaran και παρά pasaran διότι πολύ απλά πέτυχαν τον σκοπό τους: οι δράστες θα έχουν να λένε ότι έσπασαν το πούλμαν χωρίς κανείς να τιμωρηθεί. Οι ομάδες λογικά θα τα καταφέρουν, αποσπώντας όλη την αστυνομική δύναμη του νομού και των όμορων, να έχουν τους αγώνες τους. Πρέπει να είμαστε το ίδιο ικανοποιημένοι, όπως όταν ο μαστρολουκάς και οι συν αυτώ πολιτικοί διοργάνωσαν την πρώτη ιδιωτική παρέλαση στην ιστορία στις 25 Μαρτίου.

Θα έχουμε και αγώνες; Βεβαίως και θα έχουμε όπου από το πρώτο κιόλας αγώνα, ο ηττημένος θα είναι θύμα των γκρίζων λύκων και ο νικητής η ατσάλινη καρδιά.

Ειλικρινά περιμέναμε αυτούς τους αγώνες με απίστευτη προσμονή αλλά τώρα δεν υπάρχει αυτή η φλόγα. Κάτι έχει ραγίσει και αυτό βεβαίως αποτελεί προσωπική άποψη και δεν δεσμεύει κανένα.

Μέσα στο παρκέ η καθυστέρηση φέρνει μία απίστευτη ισορροπία διότι την Πέμπτη ο Ολυμπιακός διέθετε ενθουσιασμό, φούρια, ρυθμό αλλά έλλειψη συγκέντρωσης και την σημαντική απουσία του Λο. Ο δε Παναθηναϊκός πήγαινε συγκεντρωμένος, αποφασισμένος αλλά και κουρασμένος αφού θα ήταν ο τρίτο αγώνας σε έξι ημέρες.

Τώρα, ακόμα και με την πιθανή απουσία του Λο, δημιουργείται μία ισορροπία όπου δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα. Σαν να βρισκόμαστε σε έναν αγώνα στην αρχή της χρονιάς.

Ποιος θα νικήσει; Αδιάφορο. Ποιος θα χάσει; Το μπάσκετ αν πέσει έστω και μία χαρτοπετσέτα στο γήπεδο, αν πάλι εορτάσουμε την βραδιά του μητρικού...αιδοίου. Δυστυχώς, οι πιθανότητες είναι προς το να pasaran πολλές φορές πάνω από το ...σώμα του ελληνικού μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα εισιτήρια του πρώτου τελικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK