Ούτε ένα εισιτήριο παραπάνω για τον Ολυμπιακό...

Μόνο τους 1.700 οπαδούς που τον ακολούθησαν εξ αρχής στο Final-4 θα έχει μαζί ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας. Τι λένε οι "ερυθρόλευκοι" για έξτρα εισιτήρια και εκδρομείς από την Ελλάδα.

Ούτε ένα εισιτήριο παραπάνω για τον Ολυμπιακό...

Επειδή στον Ολυμπιακό έμαθαν για την κινητοποίηση του κόσμου στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχυθεί η "ερυθρόλευκη" κερκίδα στο "Σινάν Ερντέμ", άμεσα έσπευσαν να ενημερώσουν πως "δεν πρόκειται να πάρουμε επιπλέον εισιτήρια, ούτε ένα". Ζήτησαν μάλιστα να γραφεί επιτακτικά από τα μέσα για να είναι όλοι ενήμεροι.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών θέλουν να προλάβουν καταστάσεις και να προστατεύσουν όσους θελήσουν να κάνουν το ταξίδι μόνο και μόνο για να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη για τον Τελικό του Final-4.

Ούτως ή άλλως το κλίμα, μετά και τα χθεσινά επεισόδια, θα είναι εκρηκτικό και άπαντες οφείλουν να είναι διπλά προσεκτικοί. Ιδίως εκείνοι που σκοπεύουν να μεταβούν στην Πόλη χωρίς να έχουν εισιτήριο.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου και ζήτησε από τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε να σεβαστεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε γήπεδο και δρόμους. Παντού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK