Ούτε κουβέντα για Παππά και Τζεντίλε ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ απέφυγε τεχνηέντως να τοποθετηθεί για δύο θέματα της επικαιρότητας: τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε και το DNP του Νίκου Παππά.

Ούτε κουβέντα για Παππά και Τζεντίλε ο Πασκουάλ

Απέφυγε την ερώτηση για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε και δεν άνοιξε θέμα Παππά ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το νικηφόρο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Καταλανός κόουτς του Παναθηναϊκού, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, αφού " πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη", σχολίασε πως " κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας με εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και πολύ καλή στην επίθεση. Εκτός του διαστήματος που αποχώρησε ο Μπουρούσης, είχαμε τον έλεγχο, κάνοντας ένα πλήρες παιχνίδι".

Ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο του Παναθηναϊκού διότι " η παρουσία του ήταν καταλυτική και στη νίκη έχει το δικό του κομμάτι", ενώ για τον Νικ Καλάθη σχολίασε πως " παίζει καλά όλη τη σεζόν, απόψε ήταν ακόμη καλύτερος, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια".

Όταν ρωτήθηκε δε μήπως σκοπεύει να ξεκουράσει κάποιους πριν από τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί, απάντησε με χιούμορ " ναι, τον Σίνγκελτον, τον Καλάθη και... εμένα", συμπληρώνοντας μιλώντας με πραγματικούς όρους πως " θα παραπονεθούν, αλλά δεν υπάρχει αυτή η οδός. Πρέπει να είμαστε πάντα μαζί και προετοιμασμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ούτε δευτερόλεπτο ο Παππάς!
Με Καλάθη αλά Κρις Πολ δεν μπορούσε να χάσει ο Παναθηναϊκός
Ο Διαμαντίδης πήγε να δει τον Ομπράντοβιτς
Ζέλικο, καλωσήρθες στο -νέο- σπίτι μου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK