Πάει για 3-0 η Μπαρτσελόνα, "καθάρισε" ξανά τη Μάλαγα

Δεύτερη νίκη για την Μπαρτσελόνα στην ημιτελική σειρά με τη Μάλαγα. Ο Τόμας Σατοράνσκι έκανε όργια ξανά.

Πάει για 3-0 η Μπαρτσελόνα, "καθάρισε" ξανά τη Μάλαγα
Μπαρτσελόνα μπάσκετ Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα είχε διαφορετικούς πρωταγωνιστές στη δεύτερη νίκη της επί της Μάλαγα, για την ημιτελική σειρά της ACB, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο σαρωτικό. Νίκησε 91-70 και πηγαίνει με τον αέρα του 2-0 στην Ανδαλουσία για να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι "μπλαουγκράνα" σούταραν με 63% από το δίποντο (20/32) και με 50% (10/20) από το τρίποντο και τέλειωσαν το ματς με 26 ασίστ (έναντι 15), κυριαρχώντας της Ουνικάχα από τη δεύτερη περίοδο. Στη διάρκεια αυτής το επιμέρους σκορ ήταν 27-14 και έκτοτε όλα πήραν το δρόμο τους.

Ο Τόμας Σατοράνσκι ήταν το κοινό σημείο αναφοράς των δύο αγώνων, όντας με 19 πόντους (4/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα) και 7 τελικές πάσες ο κορυφαίος των νικητών. Από 14 πόντους σημείωσαν οι Μαρσελόνιο Χουέρτας και ο Τζάστιν Ντόλμαν. Ο Αμερικάνος είχε επίσης 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Η Ουνικάχα πήρε 14 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά είχε μόλις 16/47 δίποντα, με αποτέλεσμα να χάσει για δεύτερη φορά με κάτω τα χέρια. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ με 16 πόντους και 5 ασίστ ήταν μόνος για να κάνει δουλειά για δυο ή τρεις, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Κώστας Βασιλειάδης σημείωσε 2 πόντους.

Στην άλλη ημιτελική σειρά η Βαλένθια έκανε το μπρέικ στη Μαδρίτη και ισοφάρισε 1-1 τη Ρεάλ. Από αυτές τις δύο μονομαχίες θα προκύψουν οι φιναλίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK