Πάει και ο Ζήσης…προς Μπαρτσελόνα
Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζει να μην πείθει τα δικά του παιδιά. Κοινώς αποχαιρέτα ,και, τον Νίκο Ζήση που πάει στην Μπαρτσελόνα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όπως προκύπτουν από τις διαπραγματεύσεις του Αμερικανού εκπροσώπου του με την ομάδα της Καταλονίας, ο Έλληνας πλέι μέικερ θα μετακομίσει στους μπλαουγκράνα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Νίκο Ζήση που πάει στην Μπαρτσελόνα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όπως προκύπτουν από τις διαπραγματεύσεις του Αμερικανού εκπροσώπου του με την ομάδα της Καταλονίας, ο Έλληνας πλέι μέικερ θα μετακομίσει στους μπλαουγκράνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Η
Μπάρτσα αφενός καλύπτει το μπάι άουτ που ζήτησε η Μπενετόν Τρεβίζο αφετέρου κατέθεσε την καλύτερη οικονομική προσφορά προς τον παίκτη κερδίζοντας στο νήμα τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν.
Το όνομα του Ζήση ήταν πολύ λογικό να ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό ωστόσο οι Καταλανοί, επί του παρόντος έχουν το πάνω χέρι καθώς προσφέρουν συμβόλαιο…Παπαλουκά στον τέως πια ηγέτη της Μπενετόν κάτι που οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται διστακτικοί να ισοσκελίσουν.
Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα πρώτο ενδιαφέρον αλλά δεν ακολούθησε με κατάθεση συγκεκριμένων ποσών.
Η πρόθεση του Νίκου Ζήση ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό και ακριβώς σε αυτό το σκεπτικό μπήκε η Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμη να τον ντύσει στα χρώματά της.
Να σημειωθεί ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν μπουν οι υπογραφές κάτι που μπορεί να γίνει μέχρι την Παρασκευή.
Αιώνιος αντίπαλος του Ζήση μπορεί να γίνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με τον οποίο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις η Ρεάλ Μαδρίτης. Τον διεθνή σέντερ ήθελε διακαώς και ο Φώτης Κατσικάρης στην Βαλένθια όμως τα ποσά που διαθέτει η “βασίλισσα” δεν είναι δυνατόν να τα αγγίξουν οι “νυχτερίδες”.