ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πάει” Βραζιλία το ΝΒΑ

Με δηλώσεις που έκανε από το Παρίσι ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, αποκάλυψε την πρόθεση να πραγματοποιούνται -σε ετήσια βάση- φιλικοί αγώνες μεταξύ ομάδων του ΝΒΑ στη Βραζιλία.

“Πάει” Βραζιλία το ΝΒΑ

Πρόθεση των ανθρώπων που κρατούν τις τύχες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο είναι το άνοιγμα σε μια αγορά η οποία… ποδοσφαιροκρατείται.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μοιάζει ακατόρθωτο, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΝΒΑ, με σημαίες τους κορυφαίους Βραζιλιάνους παίκτες μπάσκετ (Μπαρμπόσα, Βαρεχάο, Σπλίτερ), θα επιδιώξουν να ανοιχτούν σε ένα κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς.



Αυτό, σύμφωνα πάντα με τον Στερν, αναμένεται να γίνει πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, ενώ θα καταβληθούν προσπάθειες για το 2014. Ανάλογοι αγώνες θα γίνουν και σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία, η Γαλλία, το Μεξικό και η Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK