Παγκίτης στην Κλιμάμιο ο Κόμματος

Παγκίτης στην Κλιμάμιο ο Κόμματος
Στον πάγκο της Κλιμάμιο Μπολόνια θα κάτσει ο Νέστορας Κόμματος, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα. Ο Ελληνας φόργουορντ δεν έχει δείξει αυτά που επιθυμούσαν οι άνθρωποι του συλλόγου και όπως ξεκαθάρισε ο Τέομαν Αλιμπέγκοβιτς δεν έχει καταφέρει να μπει στην φιλοσοφία της νέας του ομάδας.

"Eίμαστε οι πρώτοι που θέλαμε τον παίκτη να εγκλιματιστεί άμεσα και ένας από αυτούς ο προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα. Αυτή την στιγμή δεν δείχνει να είναι ενεργό μέλος της ομάδας. Δεν έχουμε όλη την ίδια περίοδο προσαρμοστικότητας, αλλά αυτός δείχνει ότι θέλει ακόμα καιρό", ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή του συλλόγου.

Πάντως, ο Σλοβένος δείχνει να προβληματίζεται και για την κατάσταση του Νέιτ Γκριν, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να παίζει πάνω από 12', σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Τα καλά σχόλια του Αλιμπέγκοβιτς απέσπασαν οι Ουότσον, Φουλτζ και Μπελινέλι, με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου να συμπληρώνει άριστα τον Εράζεμ Λόρμπεκ, με ότι έχει δείξει στην προετοιμασία. Παράλληλα ο διεθνής Ιταλός γκαρντ είναι από τις αδυναμίες του Αλιμπέγκοβιτς, ο οποίος του έχει τονίσει ότι είναι περίπτωση Βούγιανιτς και πρέπει να προσέξει αρκετά για να εξελιχθεί η καριέρα του.

Στον εξωαγωνιστικό τομέα οι πρωταθλητές Ιταλίας ανακοίνωσαν ότι θα ξεπεράσουν τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας της περασμένης περιόδου, τα οποία είχαν φθάσει τα 4417 "κομμάτια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK