Παίκτης των Χιτ είδε φάντασμα στο ξενοδοχείο!

Δεν μένει για πολλή ώρα μόνος ο Τζάστις Γουίνσλοου μετά την... περιπέτεια που πέρασε. Τι λέει ο θρύλος για το... Κάσπερ του δωματίου του νεαρού παίκτη.

Παίκτης των Χιτ είδε φάντασμα στο ξενοδοχείο!

Το "Skirvin Hilton", ξενοδοχείο στην Οκλαχόμα Σίτι, είναι... στοιχειωμένο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Τζάστις Γουίνσλοου των Χιτ, ο οποίος είδε την πόρτα του μπάνιου ν' ανοιγοκλείνει ενόσω έκανε ντους.

" Συνέβη πραγματικά. Προσπαθώ να ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα μπορώ αυτήν την εμπειρία περνώντας τον ελάχιστο χρόνο στο δωμάτιό μου. Κατεβαίνω κάτω, κάθομαι στο μπα, παραγγέλνω κάτι να φάω. βλέπω τηλεόραση, φούτμπολ, αλλά δεν κάθομαι πολύ σε αυτό το δωμάτιο", ανέφερε ο δευτεροετής στο ΝΒΑ δίμετρος γκαρντ-φόργουορντ.

Οι... ghostbusters της περιοχής υποστηρίζουν πως ο Γουίνσλοου έχει δίκιο. Διότι πριν από χρόνια μια γυναίκα, η Έφι, αυτοκτόνησε πέφτοντας από το 10ο όροφο μαζί με το παιδί της.

Εκείνος που γέλασε με την ψυχή του με την ιστορία του συμπαίκτη του ήταν ο "παλιός" των Χιτ, Ουντόνις Χάσλεμ. "Ας έρθει και θα μπλέξει σε μπελάδες", ανέφερε προειδοποιώντας το φάντασμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK