Παίρνει Βούγιανιτς ο Παναθηναϊκός

Μέχρι την Τρίτη ο Τόνι Ντελκ θεωρείτο η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ωστόσο η διοίκηση των πρωταθλητών ήρθε να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Όπως όλα δείχνουν, οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφέρεια της ομάδας.

Παίρνει Βούγιανιτς ο Παναθηναϊκός
Μέχρι την Τρίτηο Τόνι Ντελκ θεωρείτο η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ωστόσο η διοίκηση των πρωταθλητών ήρθε να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Όπως όλα δείχνουν, οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφέρεια της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 26χρονου πόιντ γκαρντ ξεκίνησαν ύστερα από εισήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο "Ζοτς" διαπίστωσε την... αδυναμία του Τόνι Ντελκ να υλοποιήσει επιτυχώς το πικ-εν-ρολ και προτίμησε να προσθέσει στην ομάδα έναν ακόμη πλέι μέικερ από το να... αχρηστεύσει έναν εξαιρετικό σκόρερ, "φτιαγμένο" κυρίως για τη θέση "2.

Η -για την ώρα- μη ολοκλήρωση της μεταγραφής δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Απλώς επειδή ο Βούγιανιτς ταλαιπωρήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια από αντίστοιχους τραυματισμούς στο γόνατο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι πως είναι υγιής και ικανός να προσφέρει. Γι' αυτό και θα περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις προτού υπογράψει το συμβόλαιο του.

Σε περίπτωση που άλλοτε διεθνής Σέρβος ντυθεί στα πράσινα, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Εξάλλου, έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις των ξένων (Ντελκ, Μπατίστ) αλλά και των κοινοτικών (Γιαφτόκας, Σισκάουσκας, Μπετσίροβιτς, Τομάσεβιτς).

Υπάρχει μία περίπτωση να πάρει τη θέση του Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ωστόσο πρόκειται για σενάριο μάλλον απίθανο. Για την ώρα πάντως επισήμως οι "πράσινοι" διαψεύδουν κάθε διαπραγμάτευση με την πλευρά του Βούγιανιτς.





News 24/7

24MEDIA NETWORK