Πάλμερ και Λάγκφορντ

Πάλμερ και Λάγκφορντ

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς
Χρειάστηκε πολύς καιρός για να ληφθεί η απόφαση για την τελευταία μετεγγραφή της ΑΕΚ. Είναι γνωστή η παροιμία για τους πολλούς κοκκόρους κι ακόμα γνωστότερο το γνωμικό για τις τέχνες που κατεργάζονται οι πένητες. Η ΑΕΚ θέλει με ένα μικρό ποσό (περίπου 100.000 δολάρια) να καλύψει δύο θέσεις. Το πρώτιστο ενδιαφέρον είναι ένας οργανωτής που όμως αν έχει την ευχέρεια να μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του σούτιγκ γκαρντ θα ήταν δώρο θεού.

Ο Μάρλον Πάλμερ συνεχίζει να αποτελεί κύρια επιλογή για τον απλό λόγο ότι είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο συμφώνησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι(προπονητής, συνεργάτες και τεχνικός σύμβουλος). Ο απόφοιτος του Νιου Μέξικο προσπαθεί να βρει όσο το δυνατόν καλύτερα χρήματα και γι αυτό τον λόγο δεν απαντάει. Αναζητείται έτερη λύση και το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ προστέθηκε στην λίστα. Κουβαλάει βαρύ όνομα από το κολλεγιακό μπάσκετ ως παίκτης του Κάνσας, αλλά δεν είναι καθαρόαιμος πόιντ γκαρντ. Στο Κάνσας αγωνιζόταν ως γκαρντ ακόμα και φόργουορντ αλλά με το 1,93 για να έχει τύχη στο ΝΒΑ έπαιξε πλέι μέικερ το καλοκαίρι χάρις στην σπουδαία τρίπλα του και την πολύ καλή πάσα του.

Πολλά θα κριθούν και από την εικόνα του Ισραηλινού Ντρορ Χάτζατζ ο οποίος μέχρι τώρα εντυπωσιάζει ως πλέι μέικερ με την εθνική ομάδα της χώρας του. Σε περίπτωση κατά την οποία προωθηθεί η λύση ενός παίκτη περισσότερο «2» θα χρειαστεί μία προσθήκη Έλληνα πλέι μέικερ.

24MEDIA NETWORK