"Πάμε για μετάλλιο" επανάλαβε ο Κακιούζης

"Πάμε για μετάλλιο" επανάλαβε ο Κακιούζης

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς
Λίγο πιο μακριά από την Ομόνοια, όπου ελπίζουν να συγκεντρώσουν τους Έλληνες φιλάθλους, οι παίκτες της Εθνικής είχαν την τελευταία τους επαφή με τους φιλάθλους. Σε συγκέντρωση που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, η Εθνική μπάσκετ έδωσε σύσσωμη το παρόν και οι παίκτες όπως δήλωσε ο Μιχάλης Κακιούζης, εξεπλάγησαν από την προσέλευση των φιλάθλων: " Είναι συγκλονιστική η παρουσία τόσου κόσμου για να μας δει σε αυτό το μέρος. Θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την αγάπη τους φέρνοντας ένα μετάλλιο. Μακάρι αυτή η προσπάθεια να βρει μιμητές όχι μόνο για τις εθνικές αλλά για τους συλλόγους. Εμείς οι παίκτες αισθανόμαστε πολύ άνετα όταν βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά. Όποιος δεν θέλει να το κάνει είναι άξιος της μοίρας ".

Για την παρουσία της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ μίλησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς: " Ακούγονται πολλά για μετάλλιο και αυτή η ατμόσφαιρα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Εμείς θα μείνουμε μακριά από αυτό το σκεπτικό αλλά επειδή όλοι αγωνιζόμαστε σε συλλόγους, οι οποίοι πρωταγωνιστούν, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι χρήσιμο να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Πάμε βήμα-βήμα "

Ο Νίκος Ζήσης υπογράμμισε: " Είμαστε πιο έμπειροι πλέον. Η ψυχολογία μας είναι εξαιρετική και το ματς με την Γαλλία θα δείξει πολλά. Για μας αυτό το παιχνίδι κρίνεται ως πολύ σημαντικό διότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα ".

Τελευταίος αναφέρθηκε σε αυτή την εθνική ο Κώστας Τσαρτσαρής: " Όλα δείχνουν ότι κάτι θα αλλάξει όμως δεν χρειάζεται να παρασυρόμαστε διότι απλά βρισκόμαστε στην προετοιμασία ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK