Με Καλάθη αλά Κρις Πολ δεν μπορούσε να χάσει ο Παναθηναϊκός

O καλύτερος Παναθηναϊκός της σεζόν δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 81-70 και να δώσει υποσχέσεις στον κόσμο. Μαγικός ο Καλάθης που έκανε τα πάντα στο παρκέ.

Με Καλάθη αλά Κρις Πολ δεν μπορούσε να χάσει ο Παναθηναϊκός

Εχει γίνει κάτι σαν έθιμο για τον Παναθηναϊκό να κερνάει πίκρα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όποτε αυτός επισκέπτεται το ΟΑΚΑ με την Φενέρμπαχτσε. Τα γούρια δεν χάλασαν ούτε εφέτος και δεν ήταν δυνατόν να χαλάσουν αφού ο Νικ Καλάθης έπαιξε σαν πραγματικός ηγέτης.

Ο,τι ήθελε ο Πασκουάλ του το έδωσε ο ομογενής γκαρντ; Γρήγορο ρυθμό, καλή άμυνα, κλεψίματα, δημιουργία, σκοράρισμα. Αυτό το πλήρες πακέτο σε συνδυασμό με τις κατά περιόδους εκρήξεις του Σίγκλετον, του Νίκολς, του Ρίβερς και του Μπουρούση βοήθησε τον Παναθηναϊκό να έχει τον απόλυτο έλεγχο σ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Η Φενέρμπαχτσε, αδύναμη αμυντικα, με τον Σλούκα εγκλωβισμένο και τον Ντατόμε ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού ουασστικά δεν είχε λύσεις. Ο Νάναλι σκόραρε, κράτησε την πρωταθλήτρια Τουρκίας ζωντανή σχεδόν μέχρι το τέλος αλλά δεν θα μπορούσε να πάρει δα και μόνος του μπροστά. Στο κάτω-κάτω ο Παναθηναϊκός άγγιξε το τέλειο τελειώνοντας με 19 ασίστ και μόλις 3 λάθη. Δεν γινόταν να χάσει και φυσικά δεν έχασε. Κρατήστε επίσης και στο πίσω μέρος του μυαλού σας την προίκα των 11 πόντων της διαφοράς. Που ξέρετε, μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον...

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 41-37, 61-52, 81-70

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 9 (6ρ), Νίκολς 14 (4ρ, 2ασ), Ρίβερς 10, Τζέιμς 4, Μποχωρίδης 1, Φώτσης, Φελντέιν 10 (4ασ), Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 8, Μπουρούσης 9, Καλάθης 16 (11α, 8ρ, 5κλ).

Φενέρμπαχτσε: Ούντοχ 10, Αντιτς 3, Σλούκας 13 (4/6 σουτ), Νάναλι 21, Βέσελι 8 (2/8 βολές), Κάλινιτς 7, Ντίξον 2, Ντατόμε 6.

ΤΟ LIVE CHAT TOY ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK