Μαύρη τρύπα το ΟΑΚΑ! Θρίαμβος της Φενέρμπαχτσε, "κατάθλιψη" ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχασε και το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (80-75) από την Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκρισή στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης φαντάζει άπιαστο όνειρο. Η σειρά μεταφέρεται στην Πόλη για ένα ή δύο παιχνίδια όπου οι πράσινοι καλούνται να κάνουν το αδύνατο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΣΛΟΥΚΑΣ ICON

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι συγκρούστηκαν δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες. Και όπως έγινε την Τρίτη, έτσι και την Πέμπτη η σκέψη νίκησε το ένστικτο. Καθαρά και δίκαια πέρα από κάθε αμφιβολία.

Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός, πέρα από το 16-6 της αρχής δεν είχε να επιδείξει άλλο διάστημα στο ποίο να επέβαλλε το νόμο του. Χωρίς αυτοματισμούς τα περίμενε όλα από τον οίστρο του καταπληκτικού Τζέιμς ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τα πάντα μόνος του.

Οι πράσινοι ακολουθούσαν στο σκορ από κοντά μία ομάδα που είχε για μία ακόμη φορά σε εκπληκτική ημέρα τον Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος όμως είχε βοήθειες από όλους τους συμπαίκτες του αφού κάτι τέτοιο το επέτρεψε η άψογη ομαδική λειτουργία, το διάβασμα του παιχνιδιού και των μιτ-ματς καθώς και οι αποστάσεις.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά (68-65) ήταν όταν πάτησε παρκέ ο Γκιστ και πρόσφερε ενέργεια στην... ενέργεια του Τζέιμς (που αγωνιζόταν πλέον ως άσος). Η Φενέρμπαχτσε όμως αντέδρασε και τότε με την καλή της άμυνα φτάνοντας στο 71-76.

Η τελευταία πράσινη ευκαιρία ήταν το άστοχο τρίποντο του Ρίβερς στο 75-76, ταφόπλακα το λάθος του Μπουρούση στο 75-78. Ολα τελείωσαν εκεί.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κυνηγά το ανήκουστο. Να κάνει δύο νίκες στην Τουρκία για να επιστρέψει η σειρά στην Αθήνα. Γίνονται μπασκετικά θαύματα;

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 43-45, 59-63, 75-80

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 14, Νίκολς, Ρίβερς 8, Τζέιμς 22 (4ασ), Φώτσης 3, Παππάς 5, Φελντέιν, Γκιστ 6, Μπουρούσης 13, Καλάθης 4.

Φενέρμπαχτσε: Ούντοχ 22 (9ρ), Αντιτς 3, Μπογκντάνοβιτς 25 (8ρ, 6ασ), Σλούκας 5 (7ασ), Βέσελι 2, Κάλινιτς 7, Ντίξον 14, Ντατόμε 2.

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK