Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις 70-76
Mε το αριστερό άρχισε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Ρωσίας αφού ηττήθηκε με 76-70 από τη Ζαλγκίρις το Σάββατο στο πλαίσιο του τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι".
Αντιθέτως, η Ζαλγκίρις παρουσιάστηκε πολύ πιο έτοιμη και πιο συνειδητοποιημένη πάνω στο παρκέ. Επαιξε πολύ καλύτερη άμυνα από τον Παναθηναϊκό (είναι χαρακτηριστικό ότι οι πράσινοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας σκοράρει μόνο 30 πόντους) και βρήκε εύκολα απαντήσεις στα προβλήματα που της έβαλε ο αντίπαλος.
H εξέλιξη του αγώνα και ρεπορτάζ από τα prasinanea.
Ο Παναθηναϊκός έχασε εντελώς την επαφή του με το σκορ στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου όταν η Ζαλγκίρις προηγήθηκε με 17 πόντους διαφορά (68-51). Εκτοτε ο Ομπράντοβιτς εμπιστεύτηκε κυρίως τους αναπληρωματικούς του επιλογή που τουλάχιστον βοήθησε το τριφύλλι να μαζέψει λίγο τη διαφορά και να πιέσει. Το τελικό 70-76 κρίνεται πέρα έως πέρα δίκαιο.
Τα δεκάλεπτα: 11-14, 30-39, 44-57, 70-76