ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανελλήνιος-Καντού 59-54

Προβάδισμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του EuroCup πήρε ο Πανελλήνιος μετά τη νίκη του με 59-54 επί της Καντού στη Λαμία την Τρίτη.

Πανελλήνιος-Καντού 59-54
Ωστόσο δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των 15 πόντων με την οποία είχε χάσει στην Ιταλία για να είναι εξασφαλισμένος σε κάθε περίπτωση.

Παρά το άγχος τους και τις ελλείψεις που για μία ακόμη φορά είχαν (δεν έπαιξαν οι Μπάιαρς και Καλαϊτζής) οι “Ολυμπιονίκες”κατάφεραν μέσα από την άμυνά τους κυρίως, να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και να φτάσουν στη νίκη. Ουδέποτε όμως η διαφορά ξεπέρασε τους 10 πόντους αφού οι Ιταλοί πάντα έβρισκαν το δρόμο να επιστρέφουν.

O Moρίς Μπέιλι τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Πανελλήνιος. Ο Τζούρο Οστοϊτς πρόσθεσε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει την αδιάφορη Γκρόνιγκεν στην Ολλανδία και με νίκη προκρίνεται και τυπικά.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 30-25, 44-37, 59-54.

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 6, Κράμπενχοφτ 6, Καραθανάσης, Σκλάβος 11 (10ρ.), Όστοϊτς 12, Κομποδιέτας 6, Τσακαλέρης, Μπέιλι 14, Ούντριχ 4.

Καντού: Μίτσοβ 6, Όρτνερ 11, Λέουνεν 15, Μαρκονάτο 4, Ματζαρίνο 9, Μιαν 2, Ουρμπούτις, Ταμπού 2, Γκριν 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK