ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανέτοιμος ο Κολοσσός

Εχοντας ήδη μία ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή, ο Κολοσσός θα επιχειρήσει να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του αντιμετωπίζοντας την Ολύμπια στο Βενετόκλειο.

Πανέτοιμος ο Κολοσσός

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών (εκτός από αυτό του Τόντιτς), ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει τη δυνατότητα για τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Tα εισιτήρια του αγώνα

H διοίκηση της K.A.E. BAΠ Kολοσσός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την Oλύμπια Λάρισας θα τεθούν σε κυκλοφορία στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Bενετόκλειο». Συγκεκριμένα θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τις θέσεις πίσω από τα καλάθια και 15 για την παλιά και τη νέα κερκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ