Πανιώνιος: Παρελθόν ο Ολυμπιακός για Καλαφατάκη

Πανιώνιος: Παρελθόν ο Ολυμπιακός για Καλαφατάκη
Συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή έδωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Καλαφατάκης. Οπως ήταν φυσικό οι πρώτες του κουβέντες περιστράφηκαν γύρω από την νίκη επί του Ολυμπιακού και την εμφάνιση της ομάδας του.

"Είχα πει από την αρχή της χρονιάς ότι και από τις νίκες και από τις ήττες, πρέπει να κρατάμε κάποια χρήσιμα πράγματα και να προχωράμε. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να νομίσουμε ότι γίναμε κάτι".

"Είναι γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και απ` ότι φαίνεται, έχουμε ξεπεράσει και το άγχος των εντός έδρας αγώνων. Είπα στα παιδιά ότι μετά από τέτοιους αγώνες, σαν αυτόν που κάναμε εναντίον του Ολυμπιακού, οι υποχρεώσεις μας μεγαλώνουν. Οφείλουμε αρχικά να διατηρήσουμε αυτή την καλή αγωνιστική εικόνα κι από κει και πέρα, με υπομονή να κυνηγήσουμε τα αποτελέσματα και τις ομάδες που προηγούνται στην βαθμολογία και ό,τι καταφέρουμε".

Eν συνεχεία έγινε ιδιαίτερη μνεία στην βοήθεια που αντλεί η ομάδα από τον κόσμο, ο οποίος κατακλύει το κλειστό της Νέας Σμύρνης. "Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου, που υπήρχε και στα δύσκολα, εκεί όπου φαίνονται όσοι πραγματικά αγαπούν μια ομάδα, δείχνει ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε".

Tέλος ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε και για τον αγώνα με τον Ηρακλή. "Για τον αγώνα με τον Ηρακλή, όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολος είναι. Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μια ομάδα με ομοιογένεια, ταλέντο, χημεία, καλούς Ελληνες παίκτες και μοναδικό τρόπο λειτουργίας. Το γεγονός του ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και αν έρθει και το αποτέλεσμα, το κέρδος μας θα είναι μεγάλο".

(***) Ο Γιάννης Γιαννούλης αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς του Σαββάτου. Ο έμπειρος σέντερ νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, κάνει θεραπεία και αύριο Παρασκευή, θα επιχειρήσει να προπονηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK