Πάνω στους Ισπανούς έπεσαν οι Τούρκοι!

Την έκαναν την...πατάτα τους οι Τούρκοι. Εχασαν καθαρά από την Λετονία με 89-79 στην Κωνσταντινούπολη, τερμάτισαν 4οι στον όμιλό τους και έπεσαν πάνω στους Ισπανούς στα νοκ-άουτ.

Latvia's captain Janis Blums, left, tries to stop Turkey's Melih Mahmutoglu, right, during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match in Istanbul, Thursday, Sept. 7, 2017.(AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Latvia's captain Janis Blums, left, tries to stop Turkey's Melih Mahmutoglu, right, during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match in Istanbul, Thursday, Sept. 7, 2017.(AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Λετονία έπαιξε εξαιρετικά και νίκησε δίκαια αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ποτέ να επιβάλλουν το νόμο τους στον αγώνα.

Η Ισπανία φαντάζει πολύ μεγάλο εμπόδιο για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα η οποία, όπως είναι λογικό, είχε τελείως διαφορετικά όνειρα για το Ευρωμπάσκετ που διοργάνωσε η ίδια.

Το ζευγάρι που "κολλάει" με το αντίστοιχο της Εθνικής με τη Λιθουανία είναι αυτό της Κροατίας με τη Ρωσία. Αν η Ελλάδα προκριθεί τότε ακόμη και ο δρόμος για τα μετάλλια θα είναι ανοιχτός.

Τα ζευγάρια

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Σλοβενία - Ουκρανία 12:30

Γερμανία - Γαλλία 15:15

Φινλανδία - Ιταλία 18:45

Λιθουανία - Ελλάδα 21:30

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Ισπανία - Τουρκία

Λετονία - Μαυροβούνιο

Κροατία - Ρωσία

Σερβία - Ουγγαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK