Παντελιάδης: "Αυτοί την ποιότητα, εμείς τον ενθουσιασμό"

Ο Σπύρος Παντελιάδης επέστρεψε φέτος στην ΑΕΚ μετά από απουσία τριών χρόνων. Από την Ενωση έφυγε ως πρωταθλητής το καλοκαίρι του 2002 και τρία καλοκαίρια αργότερα επιστρέφει για να συμβάλλει στο χτίσιμο της νέας ομάδας. Ο Ελληνας πλέι μέικερ κατέθεσε στο Contra.gr τις απόψεις του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αλλά και για την νέα ΑΕΚ.

Παντελιάδης: "Αυτοί την ποιότητα, εμείς τον ενθουσιασμό"
Ο Σπύρος Παντελιάδης επέστρεψε φέτος στην ΑΕΚ μετά από απουσία τριών χρόνων. Από την Ενωση έφυγε ως πρωταθλητής το 2002 και τρία καλοκαίρια αργότερα επέστρεψε για να συμβάλλει στο χτίσιμο της νέας ομάδας. Ο Ελληνας πλέι μέικερ κατέθεσε στο Contra.gr τις απόψεις του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αλλά και για την νέα ΑΕΚ.

Πέρυσι με τους Σκάιλαϊνερς, ο Παντελιάδης νίκησε τον Παναθηναϊκό. Φέτος με την ΑΕΚ μπορεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο; «Η φετινή ΑΕΚ είναι μία νέα ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Σε ονόματα τουλάχιστον. Το όπλο μας όμως είναι ο τρομερός ενθουσιασμός. Μπορούμε να εφαρμόσουμε άρα τη συνταγή των Σκάιλάινερς. Να τους πιέσουμε πολύ και να τρέξουμε πολύ» απαντά ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου.

Οσο για τον Παναθηναϊκό, ο Παντελιάδης είχε μόνο καλά λόγια να πει: « Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του τη μισή Εθνική ομάδα. Εχει εκπληκτικούς παίκτες. Η ποιότητά του είναι δεδομένη.»

Tι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να έχει τύχη απέναντι στον Παναθηναϊκό; « Κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός μπροστά στο κοινό του θα προσπαθήσει να μας τελειώσει από νωρίς. Για να μην έχει προβλήματα στον επαναληπτικό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα. Το πιστεύω αυτό. Και στα σαράντα λεπτά. Αν χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας έστω και ένα λεπτό θα υποστούμε μεγάλη ήττα. Δουλέψαμε πολύ αυτήν την περίοδο για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε πάντως τον κόσμο του Παναθηναϊκού» δηλώνει ο Παντελιάδης.

Τέλος, για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, ο Ελληνας πλέι μέικερ δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά του: «Είμαι ευτυχής που γύρισα στην ομάδα, ειδικά τώρα που προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή. Εφυγα ως πρωταθλητής και γυρίζω τώρα που επιχειρείται ένα νέο ξεκίνημα.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK