Μπανκέρο: Στους πέντε πρώτους αγώνες έχει υψηλότερο μέσο όρο πόντων από τον Μάικλ Τζόρνταν όταν ήταν rookie

Την περίπτωση του 19χρονου Ιταλού καλαθοσφαιριστή Πάολο Μπαντσέρο εξετάζει όλος ο κόσμος του NBA τις τελευταίες ώρες καθώς οι μέσοι όροι του στους πέντε πρώτους του αγώνες είναι μεγαλύτεροι από του MJ όταν ήταν rookie.

Orlando Magic forward Paolo Banchero plays during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Oct. 19, 2022, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
O Πάολο Μπαντσέρο με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ AP

Μπορεί η ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ να έχει ξεκινήσει τη κανονική περίοδο στο NBA με πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, φαίνεται όμως πως έχει κερδίσει ένα ταλέντο.

Ο λόγος για τον 19χρονο Ιταλό, ύψους 2,08 Πάολο Μπανkέρο, που στους πέντε πρώτους του αγώνες με την ομάδα του Ορλάντο έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Συγκεκριμένα, μετά από πέντε αγώνες με τη φανέλα των Μάτζικ, ο νεαρός Ιταλός έχει καταφέρει να έχει μέσο όρο 24 πόντους, με αποκορύφωμα να αποτελεί η εμφάνιση του κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς που είχε 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Ήδη κάποιοι επιχείρησαν να συγκρίνουν τους μέσους όρους του Μπανκέρο με αυτούς του Μάικλ Τζόρνταν, καθώς στις πέντε πρώτες του αναμετρήσεις ο θρύλος του αθλήματος είχε μέσο όρο 23.2 πόντους την περίοδο που ήταν rookie.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να βγουν ξανά στο γήπεδο

Μπαρτσελόνα στο Europa League, Μπάρτσα στη Νέα Σμύρνη με Ρόνι και Total 90

Τζιοβάνι Σιμεόνε: Κάνει τα "ρεπό" του Κβαρατσχέλια και εντυπωσιάζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK