Παπαλουκάς: Τα λέμε στις 25 του μηνός

Παπαλουκάς: Τα λέμε στις 25 του μηνός


Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς

"Τα λέμε. Σε αρκετό καιρό ελπίζω". Τάφε έφη Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο γκαρντ της εθνικής ήταν αυτός με την μεγαλύτερη διάθεση για χιούμορ κατά την διάρκεια της αναχώρησης της εθνικής για την Σερβία.

Η αποστολή πέταξε, κουβαλώντας μαζί την αγάπη όλων, την αισιοδοξία για ένα μετάλλιο μετά από 16 χρόνια αλλά και μία μικρή δόση άγχους όπως παραδέχθηκε ο πάντα ειλικρινής Μιχάλης Κακιούζης: "Πάντα υπάρχει άγχος όταν ξεκινούν τέτοιες διοργανώσεις. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια και νομίζω ότι το άγχος δεν θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Είμαστε μαζί δύο χρόνια πλέον και αυτό σημαίνει ότι η συνοχή μας είναι σαφέστατα καλύτερη και το γεγονός ότι νικήσαμε στα φιλικά αποδεικνύει ένα μέρος από τις δυνατότητές μας".

Σε ότι αφορά στην δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στην Γαλλία, ο αρχηγός υπογράμμισε: "Δεν μας ξεγελάνε τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Οι Γάλλοι διαθέτουν πολλές επιλογές και θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Νομίζω ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση. Η αρχή σημαίνει πολλά όχι όμως και τα πάντα".

Ο Νίκος Ζήσης ήταν σαφέστατα πιο λιγόλογος αντιλαμβανόμενος την σημαντικότητα αυτού του τουρνουά: "Ο κόσμος πλέον περιμένει πολλά. Οι νίκες μας στα φιλικά αύξησαν τις απαιτήσεις οπότε οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Αυτή η ομάδα υπόσχεται ένα πράγμα: θα δίνει όλες τις δυνάμεις σε όλα τα δευτερόλεπτα των αγώνων. Μακάρι να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό".

*** Η αποστολή θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη στο Βελιγράδι ενώ την ίδια ημέρα ο προπονητής και οι παίκτες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK