Παπανικολάου: “Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7”
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη σημασία μιας νίκης επί του Παναθηναϊκού και την αφιέρωσε στα θύματα της Θύρας 7.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, εκ των κορυφαίων του αγώνα, δήλωσε: ” Θέλω να πω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχει γίνει από ατμόσφαιρα και εναλλαγή στο σκορ. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Και βαθμολογικά και για το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τακτικά κομμάτια.
Χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την προσπάθειά του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Σε 4 μέρες συμπληρώνονται 32 χρόνια με τα θύματα, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους και στις οικογένειές τους“.
Ο Στράτος Περπέρογλου σημείωσε με τη σειρά του: ” Το πάθος και η διάθεση έκριναν το παιχνίδι. Είχαμε και τα δύο στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του κυπέλλου“.
Ο Κάιλ Χάινς από την πλευρά του τόνισε: ” Αυτό που μέτρησε ήταν η χημεία και η συνοχή. Πέρυσι ήταν ο Λο και ο Ντόρσεϊ που μας άλλαξαν, αλλά εφέτος είμαστε ομάδα. Δεν έχουμε προσθήκες, ήμαστε όμως καλά. Κοιτάμε τώρα τον τελικό“.