Παπανικολάου: "Τιμή για μένα η Εθνική"

Σε μια περίοδο που έχει γίνει πολλή συζήτηση για το ενδεχόμενο απουσίας διεθνών από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ξεκάθαρος.

Παπανικολάου: "Τιμή για μένα η Εθνική"

Ο διεθνής φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, μιλώντας στο fiba.com, τόνισε ότι " για μένα η εθνική ομάδα είναι τιμή, νιώθω περηφάνια".

Συμπλήρωσε δε λέγοντας πως " είτε πρόκειται για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είτε για Ευρωπαϊκό, είναι το ίδιο γιατί είμαι πολύ χαρούμενος όταν εκπροσωπώ την πατρίδα μου και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Φυσικά και ενθουσιάζομαι όντας κομμάτι της ομάδας, όταν βρίσκομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους καλούς και φημισμένους παίκτες".

Η συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ πέρασε από σαράντα κύματα. Από τη στιγμή πάντως που εξασφαλίστηκε, οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο Παπανικολάου υποστήριξε ότι " δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να δουλέψουμε στο γήπεδο. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό, αλλά ελπίζω ο καθένας μας να είναι στην καλύτερη κατάσταση, να δουλέψουμε όσο πιο δυνατά γίνεται και να μπορέσουμε να δώσουμε το καλύτερο".

Ο νεαρός φόργουορντ ρωτήθηκε για την πρώτη σεζόν του στην Μπαρτσελόνα. Αναγνώρισε ότι " δεν είναι η καλύτερη μου, αλλά είναι η πρώτη μου μακριά από την Ελλάδα. Ξέρω ότι θα ήταν δύσκολα, έχω πολλά να δώσω ακόμα στην ομάδα. Είμαι όμως χαρούμενος, όλοι, προπονητές και συμπαίκτες με βοηθούν".

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοινώθηκε ο Κατσικάρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK