Παπανικολόπουλος: "Έπρεπε να αλλάξει η ώρα"

Λίγοι κύριοι έχουν μείνει στον ελληνικό αθλητισμό. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Πιλαφίδης προπονητής του Γυμναστικού ο οποίος στις δηλώσεις μετά την μεγαλύτερη νίκη για την ομάδα του αναφέρθηκε σε ένα συμβάν το οποίο είδαν ελάχιστοι.

Παπανικολόπουλος: "Έπρεπε να αλλάξει η ώρα"
Λίγοι κύριοι έχουν μείνει στον ελληνικό αθλητισμό. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Πιλαφίδης, προπονητής του Γυμναστικού, ο οποίος στις δηλώσεις μετά την μεγαλύτερη νίκη για την ομάδα του αναφέρθηκε σε ένα συμβάν το οποίο είδαν ελάχιστοι: «Zητάμε συγνώμη ως Γυμναστικός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια. Δεν ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές ούτε στην ομάδα μας, ούτε στο μπάσκετ. Αναφορικά με τον αγώνα, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε μία νίκη η οποία από μόνη της δεν λέει τίποτα. Ο δρόμος είναι μακρύς και αν δεν έχουμε από κάτω δύο ομάδες δεν θα είμαστε βέβαιοι».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναφέρθηκε στο παράπονο του συλλόγου για την έναρξη του αγώνα την ίδια ώρα με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Λάρισας-Αιγάλεω: « Oλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει για την πόλη η ΑΕΛ γι αυτό κι έπρεπε να αλλάξει η ώρα του αγώνα. Ο κόσμος ήθελε να μας δει αλλά δυστυχώς δεν κατέστει δυνατόν. Κάναμε μία μεγάλη νίκη και προσωπικά χάρηκα που είδα πάλι ανθρώπους από τον Ολυμπιακό τους οποίους σέβομαι».

Ο Γιόνας Καζλάουσκας αναφέρθηκε σε δύο παράγοντες για την βαριά ήττα: «Πολλές ομάδες κι εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση μετά από έναν άτυχο αγώνα, παρασύρονται ψυχολογικά. Εμείς ηττηθήκαμε από την Λιέτουβος και φάνηκε πόσο επηρεάστηκε η ψυχολογία μας. Μας έλλειψε η σταθερότητα στο παιχνίδι και οι σωστές επιλογές. Οφείλεις να συνέρχεσαι μετά από τέτοιες αναμετρήσεις στην ευρωλίγκα κάτι το οποίο εμείς δεν κάναμε. Δεν θεωρώ την διαιτησία αιτία της ήττας, αλλά θέλω να πω ότι δεν συμφωνώ με πολλά από όσα είδα σήμερα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK