Παππάς: "Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ο Νίκος Παππάς δεν θεωρεί ανέφικτη την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ.

Παππάς: "Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ολα όσα είπε στη Nova

Όλη η ομάδα βοήθησε ώστε να γυρίσει το ματς. Τι σημασία έχει, το παιχνίδι χάθηκε. Παναθηναϊκός είσαι και δεν επιτρέπεται να χάνεις από κανέναν. Μας μένει άσχημη γεύση από την ήττα από τον Αστέρα.

Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ξέραμε ότι από αυτό το παιχνίδι περνούσε η πρόκριση. Δύσκολη έδρα. Πέρα από το κακό ξεκίνημα στη συνέχεια ισορροπήσαμε και χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ίσως είναι τυχαίο ότι παίζω καλά, ίσως ταιριάζει αυτή η ομάδα. Κάθε φορά προσπαθώ να κάνω καλά την δουλειά μου.

Μάθαμε ότι νίκησε η Μακάμπι. Σίγουρα επηρεαστήκαμε αν και δεν έπρεπε. Στόχος επετεύχθη. Ο Παναθηναϊκός είναι στους ‘’8’’ παρά τα όσα έχουν ειπωθεί από το ξεκίνημα της ομάδας μας. Είναι στο χέρι μας για το κάτι παραπάνω.

Είμαστε μία ομάδα με έμπειρα παιδιά και πρωταθλητές. Έχουμε και νέους με κίνητρα και φιλοδοξίες. Θα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ ή όποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν φοβόμαστε κανέναν.

Κανένας δεν λέει ότι δεν είναι εύκολο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι δύσκολο, αλλά Παναθηναϊκός είσαι. Έχεις εμπειρία, ρόστερ και φανέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK