Παππάς στο Contra.gr: "Ο Παναθηναϊκός δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από τους τίτλους"

Ο Νίκος Παππάς μιλά στο Contra.gr για τον... εντελώς νέο Παναθηναϊκό, το δικό του ρόλο, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το επικείμενο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παππάς στο Contra.gr: "Ο Παναθηναϊκός δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από τους τίτλους"

Πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα του Παναθηναϊκού εφέτος;

"Είναι δύσκολο για όλους μας γενικότερα. Εχουμε καινούργιο προπονητή, άρα και νέες συνθήκες, οπότε χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χρόνο για να δέσει η ομάδα και να αφομοιώσουμε τα θέλω του κόουτς. Και είναι λογικό τα νέα παιδιά να χρειάζονται περισσότερο χρόνο".

Η βαθιά ανανέωση Νίκο μπορεί να συνδυαστεί με τον πρωταθλητισμό που πάντα κάνει η ομάδα;

"Εκτός από τα νέα παιδιά, έχουμε και έμπειρους παίκτες που πρέπει να βοηθήσουν όσους ήρθαν εφέτος. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο από τους τίτλους. Η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και αυτή τη σεζόν και θα κριθούμε όλοι στο τέλος της χρονιάς".

Το δικό σου ρόλο πως τον περιμένεις κατά τη διάρκεια της σεζόν;

"Ο ρόλος που θα έχω δεν είναι θέμα δικό μου. Ο κόουτς το γνωρίζει και ξέρει τι μπορώ να προσφέρω εγώ στην ομάδα. Θα δείξει στο γήπεδο".

Παππάς στο Contra.gr: "Ο Παναθηναϊκός δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από τους τίτλους"

Τον κόουτς Ιβάνοβιτς τον συνοδεύουν πολλές ιστορίες για την αυστηρότητά του. Οι πρώτες σου εντυπώσεις;

"Προς το παρόν κυλούν όλα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι του αρέσει η σκληρή προπόνηση και όλα θέλει να γίνονται στο 100%. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ξαναλέω ότι όλοι θα κριθούμε στο παρκέ από το αποτέλεσμα".

Θα είστε έτοιμοι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό;

"Εχουμε μπροστά μας κάποιες ημέρες για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι με την επιστροφή των τραυματιών παικτών μας μπορούμε να είμαστε σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και να διεκδικήσουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό".

Συμφωνείς μ' αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο αντίπαλός σας είναι πιο έτοιμος αυτόν τον καιρό;

"Ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο προπονητή και σχεδόν το ίδιο ρόστερ. Αρα ο βαθμός ετοιμότητας του αντιπάλου μας είναι πιο υψηλός αυτόν τον καιρό. Παρόλα αυτά όμως σε κάτι τέτοια παιχνίδια δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το πόσο δουλεμένη είναι μία ομάδα. Εμείς ποντάρουμε στο πάθος και στη διάθεσή μας για να πάρουμε το ματς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK