Παρά τις διαμαρτυρίες, κοιτούν μπροστά στον Πανελλήνιο

Επίσημη αντίδραση υπό τη μορφή ανακοίνωσης για τη διαιτησία στο παιχνίδι με το Μαρούσι δεν υπήρξε από τον Πανελλήνιο και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Παρά τις διαμαρτυρίες, κοιτούν μπροστά στον Πανελλήνιο
Βέβαια στην Κυψέλη δεν έχουν ξεχάσει τι συνέβη το Σάββατο (εξακολουθεί να υπάρχει εκνευρισμός για τα σφυρίγματα που έβγαλαν εκτός ρυθμού τους παίκτες), κάτι που εκφράστηκε διά στόματος Ηλία Ζούρου αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ωστόσο θεωρούν πως μια ήττα δεν πρόκειται να "φρενάρει" την πορεία της ομάδας. Επικεντρώνουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και προχωρούν μπροστά έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και στο μπάσκετ που αποδίδει συνολικά η ομάδα.

Οι παίκτες προς το παρόν θα ξεκουραστούν, μια και τους χορηγήθηκε τετραήμερο ρεπό. Μετά τη διπλή προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες βρίσκονται σε άδεια και θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς το Σάββατο (27/12). Κατά το πρόγραμμα μάλιστα θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσει την ένταση - αν κριθεί απαραίτητο θα υπάρξει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα.

Ο Ηλίας Ζούρος θα παραμείνει στο κλεινόν άστυ και θα εξακολουθεί να δουλεύει προετοιμάζοντας τα πλάνα του.

* Ο Ραντένοβιτς δεν έσπασε τη μύτη του, αλλά θα χρειαστεί τρεις-τέσσερις ημέρες ωσότου αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.





News 24/7

24MEDIA NETWORK