Παραλίγο κάζο για Παναθηναϊκό

Xρειάστηκε να έρθει ο παροπλισμένος Παππάς από τον πάγκο για να γλιτώσει το κάζο ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα και να νικήσει τον Προμηθέα 72-69.

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ότι θα έκανε περίπατο στην Πάτρα μερικές ημέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα, όμως ο διαβασμένος Προμηθέας του Βαγγέλη Αγγέλου πούλησε πολύ ακριβά το τομάρι του.

Βασικά λίγο έλειψε να πετύχει τη νίκη της σεζόν αφού προηγήθηκε ακόμα και με 11 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο (50-39) κάνοντας τον Πασκουάλ να πάρει ασυνήθιστες, για τον ίδιο, αποφάσεις.

Πρώτα από όλα ο Καταλανός επιστράτευσε τον παροπλισμένο Παππά για να βγάλει τα κάστανα στη φωτιά και ο Ελληνας γκαρντ τον δικαίωσε απόλυτα με 14 πόντους σε μόλις 13 αγωνιστικά λεπτά! Αν μην τι άλλο ο παίκτης έδειξε στον προπονητή του ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, ο Πασκουάλ γύρισε πολλές φορές την άμυνά του σε ζώνη για να σταματήσει τα περιφερειακά σουτ των Πατρινών ενώ είναι η αλήθεια ότι και οι διαιτητές έδειξαν μία σχετική ανοχή σε μαρκαρίσματα των πράσινων.

Στο τέλος το ματς το καθάρισε ο Τζέιμς με προσωπικά καλάθια αλλά και δύο μεγάλες άμυνες που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σημειωτέον αναγκάστηκε να έχει τον Μπουρούση στο παρκέ (ελλείψει και του Σίνγκλετον) για περισσότερα από 37 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-33, 54-49, 69-72.

Προμηθέας: Κλαρκ 12 (2), Φαγιέ 17 (1), Ντίκερσον 2, Τζόουνς 8 (1), Μουρ 8, Γκίκας 14 (4 τρίπ., 7 ριμπ.), Γράβας, Τόντιτς 4, Σαρικόπουλος, Παπαντωνίου 4.

Παναθηναϊκός: Ρίβερς 5 (1), Φώτσης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπουρούσης 20 (1 τρίπ., 6 ριμπ.), Καλάθης, Τζέιμς 13 (1), Μποχωρίδης, Παππάς 14 (1), Φελντέιν 7 (1), Γκάμπριελ 2, Τζεντίλε 7.

News 24/7

24MEDIA NETWORK