Παραμένει πρόεδρος ο Δρόσος, αντιπρόεδρος ο Κόρφας

Στο πόστο του παρέμεινε ο Δημήτρης Δρόσος μετά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στο "Παλατάκι".

Παραμένει πρόεδρος ο Δρόσος, αντιπρόεδρος ο Κόρφας
Από κει και πέρα, εκτός του Δημήτρη Δρόσου που παραμένει στη προεδρία, ως μέλη συμπεριλήφθηκαν στο σχήμα οι κ. κ Δημήτρης Καλπάκης, Κώστας Πανάκας, ενώ όλα τα οικονομικά θέματα αναμένεται να "τρέχει" η κ. Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Την θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ και σήμερα προπονητής της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τζον Κόρφας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, εγκρίθηκε ο ισολογισμός για τη χρήση 1/7/2007-30/6/2008, δόθηκε απαλλαγή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 1/7/2007-30/6/3008, ενώ υπέβαλλαν την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο ο κ. Κώστας Αμοιρίδης και η κ. Λία Σαρασίδου. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο κ. Δημήτρης Δρόσος παραμένει πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αντιπρόεδρο τον κ. Τζον Κόρφα και μέλη την κα. Ιωάννα Παπαδημητρίου και τους κ.κ Δημήτρη Καλπάκη και Κωνσταντίνο Πανάκα".

Ο Τζον Κόρφας, με αφορμή την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο από τη θέση του Αντιπροέδρου, προέβη στην εξής δήλωση: "Αγωνίστηκα για εννιά χρόνια, τα οποία ήταν και τα καλύτερα της καριέρας μου. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και για αυτό είμαι και πάλι εδώ για να βοηθήσω. Πιστεύω στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο κ. Δρόσος, πιστεύω στο πλάνο που έχει σχεδιάσει και με τη βοήθεια όλων μας, όλα μπορούν να πάνε καλά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή όλων και κυρίως των φιλάθλων μας, για να μπορέσει και πάλι ο ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά και εκεί που του αξίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK