Παρελθόν και ο Τζένκινς από τον Άρη

Μετά τον Τζαμόν Γκόρντον, άλλος ένας βλέπει την πόρτα της εξόδου από την ΚΑΕ Άρης, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μάικλ Τζέκινς, με τον Αμερικανό γκαρντ να μετράει μόλις 8,5 μήνες στην συμπρωτεύουσα.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τζαμόν Γκόρντον, Μάικλ Τζέκινς. Ο επόμενος; Οι αποχωρήσεις φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό για τον Άρη, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης την προηγούμενη εβδομάδα αποχωρίστηκε τον έμπειρο γκαρντ, τώρα θα αποχωριστεί άλλον έναν που μάλλον δεν κάλυψε τις απαιτήσεις των κίτρινων.

Η ΚΑΕ προχώρησε λύση της συνεργασίας της με τον 30χρονο γκαρντ, αιφνιδιάζοντας τους φίλους της ομάδας, καθώς πλέον μετράει δύο απώλειες ξένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ,Michael Jenkinsκαι του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του". Ο γεννηθείς στη Βόρεια Καρολίνα, στους κίτρινους είχε 11.8 πόντους μ.ό, 3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League, μέτραγε 9.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μ.ό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK