Πάρκερ και Γκασόλ είναι πρώτα φίλοι και μετά συμπαίκτες (PHOTO)

Παιδιά της ίδιας μπασκετικής γενιάς, μιας εκ των κορυφαίων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και διαρκώς αντίπαλοι να διεκδικούν τα ίδια πράγματα. Να που εφέτος η μοίρα τούς έφερε δίπλα-δίπλα.

Πάρκερ και Γκασόλ είναι πρώτα φίλοι και μετά συμπαίκτες (PHOTO)

O Γκρεγκ Πόποβιτς έκανε ένα μεγάλο δώρο στους μπασκετόφιλους. Έφερε κάτω από την ίδια στέγη τον Τόνι Πάρκερ με τον Πάου Γκασόλ! Δύο παίκτες που από τα μικράτα τους ήταν διαρκώς αντίπαλοι, πολύ πριν συναντηθούν στο ΝΒΑ και "χτίσουν", ο καθένας, την καριέρα τους, πολύ πριν γίνουν θρύλοι του σπορ με 6 δαχτυλίδια, 4 Ευρωμπάσκετ, 1 Παγκόσμιο και αμέτρητους χαμένους τελικούς ή παρουσίες στο βάθρο.

Ο Γάλλος πόιντ γκαρντ και ο Ισπανός σέντερ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να οδηγήσουν ξανά το Σαν Αντόνιο στην κορυφή. Μαζί φυσικά με τον Λέοναρντ, τον Όλντριτζ και τον Τζινόμπιλι. Παρόλα αυτά η δική τους συνύπαρξή τους αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα γεγονός ξεχωριστό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Κι αν τόσα χρόνια ήταν "εχθροί", ποιος είπε πως δεν μπορούν να είναι κολλητοί; Η φωτογραφία από την κοινή συνέντευξή τους στην "Equipe" και τα συναισθήματα που πηγάζουν από τη γλώσσα του σώματος αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Πάρκερ και Γκασόλ είναι πρώτα φίλοι και μετά συμπαίκτες (PHOTO)

Μάλιστα κατά την κουβέντα που είχαν συμφώνησαν πως άνοιξαν την πόρτα του ΝΒΑ στους Ευρωπαίους. Άδικο έχουν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK