Πάρκερ: "Με…γράφουν"

Πάρκερ: "Με…γράφουν"
Πολλές φορές το μεγάλο στόμα αντί να διορθώσει μία κατάσταση την κάνει ακόμα πιο άσχημη. Ο Τόνι Πάρκερ, ηγέτης της εθνικής Γαλλίας, πρώτης αντιπάλου της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, δήλωσε εκνευρισμένος με την προσθήκη του Φρεντερίκ Βάις την τελευταία στιγμή. Το θέμα πήρε έκταση και ο νεαρός μέσω της ιστοσελίδας του, την Δευτέρα το βράδυ, κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια να διορθώσει την κατάσταση. Όπως θα διαβάσετε δεν πετυχαίνει τον στόχο του…

"Όταν ζήτησα από τον προπονητή άδεια να χάσω ένα μέρος της προετοιμασίας μου είπε πως είτε θα είμαι παρών στις 6 Αυγούστου είτε δεν έχω θέση στην εθνική. Ο Φρεντερίκ δήλωσε ότι δεν θέλει να προετοιμαστεί και ξαφνικά τον βλέπουμε μπροστά μας λίγες ημέρες πριν από τον σημαντικότερο αγώνα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Φρεντερίκ. Ίσα ίσα έχουμε ανάγκη από τα 2,18 του μέτρα. Με πείραξε, όπως όλους, που ο κόουτς δεν μας είπε τίποτα και το μάθαμε από τις εφημερίδες. Το ίδιο έγινε και με την αποπομπή του Αλέν Ντιγκμπό".

"Υπάρχει κάποιος να μου αρνηθεί την επόμενη φορά να εμφανιστώ μία εβδομάδα πριν το τουρνουά; Το ίδιο κάνουν ο Νοβίτσκι και ο Κιριλένκο. Δεν θέλω να φανεί ότι κάνω κουμάντο. Η ομάδα είναι του προπονητή και οι επιλογές. Όλοι οι παίκτες ζητάμε όμως μία πληροφόρηση. Ακόμα κι έτσι δεν χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Η εθνική έχει έναν στόχο στην Σερβία και αυτός είναι να προκριθούμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK