Παροξυσμός στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Έπειτα από πολλά χρόνια, το ΣΕΦ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Νύχτες του ένδοξου παρελθόντος στον αυριανό αγώνα με τη τουρκική Εφές Πίλσεν.

Παροξυσμός στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Έπειτα από πολλά χρόνια, το ΣΕΦ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Νύχτες του ένδοξου παρελθόντος στον αυριανό αγώνα με τη τουρκική Εφές Πίλσεν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης, υπολογίζεται ότι έχουν «κάνει φτερά» περισσότερα από 8.000 κομμάτια και απομένουν άλλα 2.500 εισιτήρια να πουληθούν για να πραγματοποιηθεί νέο sold-out.

Μετά την νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβιβ την περασμένη Πέμπτη, καθώς και το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα(4/4), έχει ανάψει «κόκκινο» στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που δείχνουν διατεθειμένοι να στρέψουν το ενδιαφέρον τους έπειτα από πολύ καιρό στην μπασκετική ομάδα και να την στηρίξουν στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει.

Απών από τον μεγάλο αγώνα θα είναι ο αρχηγός των «κόκκινων», Νίκος Χατζής που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής. Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το παρών ο Μανώλης Παπαμακάριος, έστω και αν δεν είναι 100% έτοιμος

News 24/7

24MEDIA NETWORK