ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: “Παίζουν Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους”

O Τσάβι Πασκουάλ ανέλυσε τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (22:00) και γνωστοποίησε ότι οι Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους θα αγωνιστούν κανονικά.

Πασκουάλ: “Παίζουν Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους”

Αναλυτικά είπε: “Σε επίπεδο τακτικής συνέβησαν πολλά πράγματα σ’αυτή τη σειρά. Εμείς προτιμήσαμε τη ζώνη, παίξαμε με τρεις ψηλούς.Την Πέμπτη δεν θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις αλλά ίσως μικρές αλλαγές και από τις δύο πλευρές.

Πριν μπούμε να παίξουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό υπήρχε μία νευρικότητα γι’ αυτό που είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια. Νομίζω όμως ότι τώρα το έχουμε ξεπεράσει. Μείναμε ζωντανοί στο τέταρτο ματς. Πλέον είναι σημαντικό να μείνουμε ήρεμοι”.

Επίσης, ο Πασκουάλ πληροφόρησε ότι “Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους θα παίξουν, δεν ξέρουμε όμως πόσο. Ξέρουμε, σε κάθε περίπτωση, ότι σε τέτοια παιχνίδια αυτοί οι δύο παίκτες δεν κρύβονται”.

Από την πλευρά του, ο Μαρσελίνιο Χoυέρτας στάθηκε στον παράγοντα Διαμαντίδη: “Πρέπει να τον κάνουμε να μην αισθάνεται άνετα από την αρχή. Να του κόψουμε τις επιλογές όταν έχει την μπάλα. Ξέρουμε ότι στο τέλος όλα περνούν από το χέρι του. Θα είναι άδικο πάντως να μείνουμε έξω. Το παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK