Πασκουάλ: Γι' αυτό έπαιξε τόσο ο Τζέιμς

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε τι συνέβη με τον Μάικ Τζέιμς και αποφάσισε στο πρώτο παιχνίδι του να τον αφήσει τόσο πολύ στο παρκέ.

Πασκουάλ: Γι' αυτό έπαιξε τόσο ο Τζέιμς

Στην πρώτη εμφάνισή του με τα πράσινα ο Μάικ Τζέιμς έμεινε στο παρκέ 17 λεπτά. Παράδοξο για κάποιους, ούτε ο Τσάβι Πασκουάλ είχε την πρόθεση να τον χρησιμοποιήσει τόσο μετά την απραξία των προηγούμενων εβδομάδων.

Τι μεσολάβησε όμως; " Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα έπαιζει τόσο και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία. Ένιωθε όμως καλά στο παρκέ και θεωρήσαμε ότι μπορούσε να μας δώσει πλεονέκτημα στην επίθεση. Είμαστε πλέον ικανοποιημένοι που μπορούμε να δουλέψουμε ως ομάδα. Όταν άλλωστε ανοίγεις το ροτέισον σε βοηθάει πολύ στο τέλος", αποκρίθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στο γενικότερο σχόλιό του υποστήριξε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Κάναμε καλή δουλειά στα πρώτα 20 λεπτά, κοντρολάραμε το ρυθμό και το σκορ. Είχαμε μόνο 4 λάθη, 10 ασίστ και εξαιρετικά ποσοστά. Στην γ' περίοδο όμως χάσαμε τον έλεγχο και είχαμε ένα άλλο ματς. Δεν παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αμφίρροπα. Σε όλα έχουμε παίξει καλά και είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Αυτό λέει πολλά για μια ομάδα που θέλει να βελτιώνεται. Προφανώς και απόψε έχουμε πάρει καλύτερες αποφάσεις από άλλα παιχνίδια. Μπορεί να χρειάζονται δυο-τρεις λεπτομέρειες και σήμερα τις ελέγξαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το έκρινε ο Μπουρούση στο φινάλε...
Επανήλθε και αποθεώθηκε ο Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK