"Πάτησε" Λεμπρόν και... Κάρι ο "εξωγήινος" Ντουράντ!

Ούτε μέσα στο "παλάτι" του στο Κλίβελαντ κατάφερε να σταματήσει τους πρωταθλητές, Ουόριορς ο Λεμπρόν Τζέιμς. Το Γκόλντεν Στέιτ με νέο ηγέτη τον Κέβιν Ντουράντ κέρδισε τους Καβαλιέρς 110-102, έκανε το 3-0 και πάει... καρφί για το repeat, έχοντας "κάβα" τέσσερις ευκαιρίες (VIDEOS).

"Πάτησε" Λεμπρόν και... Κάρι ο "εξωγήινος" Ντουράντ!

Δεν ξέρεις από πού θα στην φέρουν οι ανίκητοι Ουόριορς...

Οι Κάρι, Τόμσον και Γκριν (όλοι μαζί 31 πόντους) δεν "τράβηξαν" τ' αναμενόμενα στο Κλίβελαντ, ωστόσο κατάφεραν να φύγουν νικητές από το "βασίλειο" του Λεμπρόν Τζέιμς χάρη στον "διαστημικό" Κέβιν Ντουράντ.

Ο "KD" το πήρε πάνω του και ήταν φοβερός, πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας με 43 πόντους (9/14 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 7/7 βολές), 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ένα κλέψιμο, σούπερ άμυνες και λυσσαλέο κυνηγητό πάνω-κάτω στον "βασιλιά".

Το τελικό 110-102 σημαίνει 3-0 στη σειρά και τέσσερις ευκαιρίες για τους πρωταθλητές για να επαναλάβουν τα περσινά.

Όσον αφορά τους Καβαλιέρς δεν δείχνουν ότι μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θ' ανατρέψει το εις βάρος της 3-0. Ο Λεμπρόν μπορεί να τα κάνει όλα, αλλά είναι απελπιστικά μόνος αφού κάποιοι από τους πρωτοκλασάτους συμπαίκτες του είναι... άλλου.

Ο "βασιλιάς" σταμάτησε στους 33 πόντους, γράφοντας το δέκατο εφετινό triple-double, όμως αν εξαιρέσεις τον Λοβ (20 πόντους) και τον Χουντ (15 πόντους) όλοι οι υπόλοιποι αδυνατούσαν να κάνουν ζημιά στους Ουόριορς που δεν ήταν και στην καλύτερή τους ημέρα από πλευράς ρυθμού.

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ "KD"

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ GAME 3

News 24/7

24MEDIA NETWORK