ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεδουλάκης: “Έγινε το πρώτο βήμα”

Στην αυτοσυγκέντρωση και τη διάθεση απέδωσε τη νίκη επί της Μιλάνο ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος πάντως κράτησε χαμηλούς τόνους.

Πεδουλάκης: “Έγινε το πρώτο βήμα”

“Ήταν πρεμιέρα για το Top16. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και με διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια. Πήραμε πολλές κατοχές. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκαθάρισε το ματς. Δεν δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς, ελέγξαμε τον ρυθμό. Έκανε η Αρμάνι πράγματα που δεν της αρέσουν. Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς για τη διάρκεια που δείχνει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια και που μπορεί να φτάσει, ο Αργύρης Πεδουλάκης απάντησε: “Δεν θέλω να λέμε τα ίδια πράγματα. Κάναμε προπονήσεις, ξεκουραστήκαμε και τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης με την ενέργεια που έβγαλε. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο.

Σήμερα κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να τα μειώσουμε. Ο Ρόκο έπαιξε έξω και είναι με μία προπόνηση. Μετά το 25’, το 30’ ήρθε στο μυαλό τους το παλιό παιχνίδι. Ποντάραμε περισσότερο στην εμπειρία του Ρόκο παρά στα νιάτα μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ