ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεδουλάκης: “Σοβαροί για 28 λεπτά”. Παπαθεοδώρου: “Μας δημιούργησε προβλήματα ο Παναθηναϊκός”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν παρέλειψε να κάνει κριτική στους παίκτες του για κομμάτια της απόδοσής τους στο παιχνίδι με τη Ν. Κηφισιά.

Πεδουλάκης: “Σοβαροί για 28 λεπτά”. Παπαθεοδώρου: “Μας δημιούργησε προβλήματα ο Παναθηναϊκός”

Αναλυτικά: ” Θέλαμε σήμερα να ρολάρουμε τους παίκτες σχετικά με το χρόνο συμμετοχής τους.Σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα με το σύστημα διεξαγωγής των διοργανώσεων είναι δύσκολο να έχεις τις ομάδες έτοιμες πνευματικά. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί για σχεδόν 28 λεπτά. Σπάσαμε το passing game της Νέας Κηφισιάς, κομμάτι που είναι αρκετά δυνατή, βρήκαμε ρυθμό μέσα από αυτό και τρέξαμε καλά στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Κάναμε όμως και λάθη. Πρέπει τα νέα παιδιά να καταλάβουν πως δεν γίνεται να βάλεις καλάθι με ατομικές ενέργειες. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στην ομάδα. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να μας προβληματίζει. Σίγουρα είναι θέμα απειρίας. Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι. Γενικά παίξαμε καλά κάτι που φαίνεται και από τις ασίστ που είχαμε. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα”.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την πλευρά του είπε: “Είχαμε βάλει στόχο αυτή την εβδομάδα να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός ειδικά στην άμυνα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στον τομέα της οργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή εικόνα σημειώνοντας μόλις 21 πόντους, κάτι που οφείλεται στον Παναθηναϊκό. Όταν μπαίνει σοβαρά, ειδικά στο ΟΑΚΑ, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να ανταποκριθεί. Στα αποδυτήρια είπαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος. Σε συνδυασμό με το ροτέισον και τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού καταφέραμε βελτιώσουμε την εικόνα μας. Σκοράραμε κυρίως με προσωπικές προσπάθειες, αλλά γενικά είναι σημαντικό πως στα τελευταία λεπτά μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα και παρουσιάσαμε καλή εικόνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK