Πεδουλάκης: "Το πήρε σχετικά εύκολα ο Παναθηναϊκός"

Εύκολη χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του (Ούνιξ).

Πεδουλάκης: "Το πήρε σχετικά εύκολα ο Παναθηναϊκός"

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6", ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θέλει να κρατήσει όλους τους Έλληνες στην νέα του ομάδα, ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να φτιάξει μία ομάδα ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε αρχικά για τα πρώτα του σχέδια στον πάγκο της Ούνιξ: "Μιλούσαμε καιρό με την ομάδα και απλώς τώρα ήρθε η ανακοίνωση. Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε είναι με τους Ρώσους παίκτες. Στη συνέχεια θέλουμε να κρατήσουμε τους Έλληνες γιατί ξέρουν το παιχνίδι μας. Η προσπάθεια που θα κάνουμε θα είναι να μπούμε στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Δεν το ξέρουμε ακόμη αλλά μακάρι να υπάρξει και άλλος Έλληνας που θα έρθει. Θα ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού, και δεν πρέπει να ξεχνάμε οι Έλληνες είναι έξυπνοι παίκτες και ανεβάζουν επίπεδο τις ομάδες. Από μικρά παιδιά οι Έλληνες δουλεύουν πολύ σκληρά. Παίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο".

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό και τη θητεία του στον πάγκο του είπε: "Όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό είχε μόνο τον Δημήτρη. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να συγκροτήσει γρήγορα ένα ρόστερ για να μπορέσει να επιστρέψει στους τίτλους και να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Πλέον πηγαίνει σε ένα άλλο πλάνο που είναι η ανανέωση".

Όσον αφορά στους τελικούς με τον Ολυμπιακό επεσήμανε: "Κυριάρχησε το στοιχείο του Παναθηναϊκού γιατί αρχικά πήγε να παίξει με έναν άλλον τρόπο με τον τρόπο που βοηθούσε τον Ολυμπιακό. Το κατάλαβαν όμως γρήγορα, άλλαξαν τον τρόπο αυτό, και τα στοιχεία του στο παιχνίδι καθώς έχει και τον καλύτερο παίκτη, τον Δημήτρη στον τομέα αυτόν και έτσι ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σχετικά εύκολα".

Ερωτηθείς για τον Παπαγιάννη, ο οποίος ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό, ο Αργύρης Πεδουλάκης απάντησε: "Δεν τον "έβγαλα" εγώ. Απλώς βοηθάμε κάποια παιδιά. Αυτό έγινε μαζί του. Ο Γιώργος είναι σπάνιο ταλέντο. Η σωματοδομή του είναι σπάνια. Το ύψος του, η ευφυΐα του, η προσαρμογή του είναι όλα εξαιρετικά. Αυτός και ο Αντετοκούνμπο είναι ό,τι καλύτερο έχει το ελληνικό μπάσκετ. Είναι ενδεικτικό των παικτών και των ταλέντων που έρχονται από πίσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK