Πένλαντ: “Ηρθα σε μεγάλη ομάδα”
Εφτασε στην Ελλάδα ο Αντριαν Πένλαντ και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να θεωρηθεί παίκτης της ΑΕΚ ο πρώην παίκτης του Κολοσσού.
Αντριαν Πένλαντ και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να θεωρηθεί παίκτης της ΑΕΚ ο πρώην αθλητής του Κολοσσού.
Μάλιστα την Τετάρτη, ο Αμερικανός έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας λέγοντας: « Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα. Πέρσι αγωνίστηκα για λίγο στον Κολοσσό και γνωρίζω πως είναι μια σπουδαία ομάδα, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. “Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει ψηλά. Γνωρίζω πως η ΑΕΚ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και περιμένω να τους δω το Σάββατο. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους“.
Η απόκτηση του Πένλαντ είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά έγινε επιτακτική μετά το κάταγμα που υπέστη στον αντίχειρα ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.
16ο All Star Game ΟΠΑΠ
Ψηφίστε τους καλύτερους στον ΕΣΑΚΕ!