Πέρασε άνετα από τη Κυψέλη ο Αρης

Ο Αρης επικράτησε με 89-76 του Πανελλήνιου στη Κυψέλη και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Πέρασε άνετα από τη Κυψέλη ο Αρης
Ο Αρης επικράτησε με 89-76 του Πανελλήνιου στη Κυψέλη και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο δυσκολεύτηκαν οι "κίτρινοι", οι οποίοι στη συνέχεια με πλουραλισμό στην επίθεση και καλή άμυνα έφτασαν στην εύκολη νίκη.

Πάντιους και Στακ ήταν οι MVP του αγώνα και αυτοί που πήραν από το... χέρι τον Άρη εκτοξεύοντας τη διαφορά στους +19 πόντους (87-68) στο 38ο λεπτό. Στην αντίπερα όχθη, ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ήταν απελπιστικά μόνος και δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση.


Τα δεκάλεπτα: 21-26, 41-45, 56-71, 76-89

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Μουλαομέροβιτς 15 (2), Κανταρτζής 7 (1), Τσαλδάρης, Μασλαρινός 14 (2), Σακελλαρίου 5 (1), Πέιτζ 13 (1), Τόμας 4, Τσόπης 5, Γκούλιας 10, Πασχάλης 3, Τσαμάτος

ΑΡΗΣ: Καστλ 12 (2), Σιγάλας 5 (1), Ορφανός, Καμπερίδης, Σκοτ 10 (3), Χαριτόπουλος 4, Ασημακόπουλος 3 (1), Φρίμαν 2, Πάντιους 19 (1), Καραδολάμης, Στακ 21 (2), Κουλ 13


Ζούρος: Νίκησαμε και την ατυχία

Περί άμυνας ο λόγος από νικητές και ηττημένους στην Κυψέλη. Η δυναμική του Άρη στην άμυνα έδωσε την νίκη σε ένα πληγωμένο σύνολο: «παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και αυτό το κομμάτι μας έδωσε την νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά διότι παρά τους τραυματισμούς και τα προβλήματα πήραμε μία μεγάλη νίκη. Υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει σε αρκετούς τομείς αλλά κάναμε καλή αρχή» , τόνισε ο Ηλίας Ζούρος.

Ο Κώστας Πετρόπουλος τόνισε την πίστη του στον Πανελλήνιο: «η άμυνα του Άρη μας δυσκόλεψε αλλά και αρκετοί δικοί μας παίκτες βρέθηκαν σε κακή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε. Θα δουλέψουμε τις άλλες ημέρες και να ξέρετε ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Δεν συζητάω για αλλαγές».

News 24/7

24MEDIA NETWORK