Πέρασε από εξετάσεις ο Χάρβεϊ

Πέρασε από εξετάσεις ο Χάρβεϊ
Από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο Ντονέλ Χάρβεϊ Όλα πήγαν καλά καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο παίκτης είναι σε πολύ κατάσταση, έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά τον Πανιώνιο.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη το απόγευμα η αποστολή του Πανιωνίου πετάει για Ρόδο όπου από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα πάρει μέρος στο Τουρνούα Τάσος Κουταλιανός. Η ομάδα του Μέμου Ιωάννου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Κολοσσό Ρόδου, τον Παναθηναϊκό και την Ολύμπια.

Eν τω μεταξύ τα τυπικά απομένουν για τη συμφωνία με την εταιρεία "Ολυμπιακά Ακίνητα" για την μετακόμιση του Πανιωνίου στο κλειστό του Ελληνικού.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Πολύ κοντά σε συμφωνία με τα Ολυμπιακά Ακίνητα για την ενοικίαση του γηπέδου μπάσκετ του Ελληνικού βρίσκεται η ΚΑΕ Πανιώνιος. Η συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και το μόνο που απομένει να διευθετηθεί είναι κάποια διαδικαστικά θέματα.

Οι επαφές και συζητήσεις της ΚΑΕ Πανιώνιος με τη διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων διακατέχονται όλο αυτό το διάστημα από πνεύμα συνεργασίας. Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί θερμά και εκ των προτέρων τη διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων για το καλό πνεύμα συνεργασίας που έχει δείξει έως τώρα στην προσπάθεια του Πανιωνίου να επεκταθεί στο φίλαθλο κοινό της Νότιας Αττικής καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να την εξυπηρετήσει."


***Tην Τετάρτη ο Μέμος Ιωάννου θα βραβευτεί από τον ΕΣΑΚΕ ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK