Περιστέρι - Μαρούσι 52-58

Στο Περιστέρι δικαιώθηκε η προσπάθεια του Αμαρουσίου να σταθεί στα πόδια του υπό δυσμενείς συνθήκες, καθώς με το 58-52 πέτυχε την πρώτη νίκη του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Περιστέρι - Μαρούσι 52-58

Έτσι κρίθηκε

Αυτή τη φορά η μάχη δεν ήταν άνιση για το Μαρούσι, καθώς καιρό τώρα το Περιστέρι βρίσκεται πάνω - κάτω στην ίδια κατάσταση. Ο Έντουαρντς, ο μόνος Αμερικανός στις δύο ομάδες, προσπάθησε να κάνει τη διαφορά, αλλά η ομάδα των βορείων προαστίων όχι μόνο δεν παρέδωσε τα όπλα, αλλά επέβαλε το δικό της τέμπο στο ματς.

Ο Νικολαΐδης, ο εμπειρότερος του παρκέ, ανέλαβε να ηγηθεί της προσπάθειας των "κιτρινόμαυρων" και μαζί με τους Κανονίδη, Ακεψιμαΐδη και Δεμερτζή δημιούργησαν συνθήκες διπλού στο "Ανδρ.Παπανδρέου". Μάλιστα το Μαρούσι προηγήθηκε 36-23 και 48-33, έχοντας καλύτερα ποσοστά στην επίθεση και πολύ λιγότερα λάθη.

Οι διψήφιες αυτές διαφορές αποδείχθηκαν ασφαλείας και άντεξαν στην αντεπίθεση του Περιστερίου. Με τον Ψαρόπουλο να δίνει το σύνθημα και τον Γιαννόπουλο να προσφέρει σκορ, η διαφορά έπεσε μέχρι τους τρεις, ο Νικολαΐδης ωστόσο σφράγισε τη νίκη του Αμαρουσίου.

Σταρ

Ο Ανδρέας Κανονίδης αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ εξελίσσεται στο νέο ηγέτη του Αμαρουσίου, σε μια ομάδα που έχει ανάγκη από ήρωες σε μια τόσο τραγική περίοδο.

Απογοήτευση

Σε 40 λεπτά συμμετοχής ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε 1/6 τρίποντα, σ' έναν τομέα δηλαδή που είναι σπεσιαλίστας. Έλειψαν τα εύστοχα σουτ του από το Περιστέρι.

Σχόλιο

Περιστέρι και Μαρούσι, δύο ομάδες που κάποτε διεκδικούσαν μέχρι και τίτλους, για το μόνο που έχουν να υπερηφανεύονται πλέον είναι ο χρόνος και οι ευκαιρίες που δίνουν σε νέα παιδιά με μέλλον στο μπάσκετ. Για το Μαρούσι η νίκη στα δυτικά προάστια έφερε μια ανακούφιση τόσο για την προσπάθεια που καρποφόρησε έστω και τώρα όσο και για το γεγονός ότι αποφεύχθηκε το μηδέν στο συνολικό ταμείο νικών - ηττών.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 23-33, 37-49, 52-58

Περιστέρι - Μαρούσι 52-58
Περιστέρι - Μαρούσι 52-58

News 24/7

24MEDIA NETWORK